Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

  • Publicat:
Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață
sursa foto: shutterstock

Ai auzit despre manifestare, ai citit cărți, ai văzut filme. Dar ce înseamnă, până la urmă, să manifești real ceea ce îți dorești? Să atragi ceea ce gândești? Ești pe cale să afli chiar acum! Continuă să citești! 

Manifestarea: ce este, metode de manifestare pentru împlinirea dorințelor

În esență, manifestarea se bazează pe principiul „cere și ți se va da”, însă la baza sa stă un întreg proces psihologic și spiritual.

Cu ajutorul manifestării, te folosești de credințele tale și lași legea atracției să își facă treaba. De îndată ce vei înțelege asta și vei începe să vezi reușitele prinzând contur, manifestarea va deveni doar un instrument obișnuit pe care să îl folosești zilnic fără prea multe eforturi.

Iată ce ai de făcut mai exact!

În primul rând, trebuie să știi ce vrei!

Poate suna absurd, dar mulți oameni nu știu ce vor. Concret, punctual, specific. Poate că ție îți va lua ceva timp pentru a înțelege ce vrei. De ce anume ai nevoie.

De pildă, să presupunem că vrei să manifești o nouă relație de iubire. Manifestarea se poate întâmpla doar în momentul în care știi clar ce vrei, nu cum NU vrei să fie noul partener față de cel din trecut. Un exemplu simplu în acest sens ar fi să manifești astfel: „Următoarea mea relație va fi sănătoasă și împlinită. Noul meu partener va fi dedicat, implicat, prezent și disponibil pentru mine. Împreună vom călători, vom petrece timp în natură și ne vom simți minunat!”

Învață să ceri în mod direct

Când cerem în mod direct ceva, trimitem un mesaj specific și clar despre ceea ce ne dorim. Poți începe să ceri ceea ce dorești prin intermediul unei sesiuni de meditație. Poți verbaliza cu voce tare, poți nota într-un jurnal. Oricum ar fi, dacă vei face asta în mod regulat, mai devreme sau mai târziu, se va și îndeplini. Crede în asta!

Vizualizează!

Vizualizarea este imaginație, iar imaginația vine natural. Creierul nostru nu cunoaște diferența între realitatea noastră fizică și un gând imaginativ. De pildă, încearcă și tu chiar acum: imaginează-ți că vezi o lămâie; în câteva secunde vei simți senzația de acru în gură, negreșit; gândul tău a creat un răspuns chiar dacă lămâia nu există!

Acum că ai înțeles puterea gândului, folosește-o pentru a-ți vizualiza sinele în viitor. Imaginează-te pe ține cum vrei să fii, cum vrei să te simți, ce vrei să întâlnești, șamd. Închide ochii și simte emoția a ceea ce înseamnă să fii această nouă persoană. Repetă în mod continuu aceste gânduri, adăugând din ce în ce mai multă emoție, mai multă trăire și vei vedea că într-o zi, totul se va îndeplini!

Acționează în consecință!

Când știi în mod clar ce îți dorești și vizualizezi cine vei deveni, pașii te vor duce către acea direcție. Problema pe care o au numeroși oameni este că vor să facă salturi uriașe în gândire și comportament în perioade scurte de timp. Manifestarea înseamnă pași mici, cultivare a răbdării, înseamnă așteptare cu entuziasm și credință.

Cea mai bună manieră de a acționa este de obicei rutina de dimineață. Iată un exemplu: „Mă voi trezi la 7:00. Nu mă voi lasă distras nici de telefon, nici de televizor, de nimic. Voi respira, voi zâmbi și voi medita preț de câteva minute. Voi mulțumi Universului. Apoi voi face mișcare preț de încă câteva minute.”

Nu pune nici tu prea multă presiune pe tine încă de la început și nici creierului nu îi solicita prea multe cereri. Și cel mai important! Păstrează-ți optimismul, ascultă muzică bună, fă lucruri care îți bucură sufletul, găsește binele în orice! Viața e superbă și merită trăită întocmai!

Surse: Better Up, Mind Body Green, Oprah Daily

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân