Cum să manifești: tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe EL în viața ta

  • Publicat:
Cum să manifești: tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe EL în viața ta
Sursa foto: pexels

În ultima vreme se vorbește tot mai mult de manifestare, de atragerea sufletului pereche la nivel energetic, de afirmații pozive, și nu numai! Deși puțin înțeleasă de mulți, această practică câștigă din ce în ce mai mult teren și-n țara noastră. Iată tot ce trebuie să știi și tu despre puterea manifestării!

Ce este manifestarea

Potrivit științei, manifestarea este actualizarea fizică a convingerilor, gândurilor și emoțiilor noastre subconștiente. Presupune alinierea minții, trupului și spiritului în vederea realizării unui scop precis.

Citește și: Metoda de manifestare 3-6-9. Te ajută să obții orice vrei în viață!

Ce presupune manifestarea unei persoane specifice?

În principiu trebuie DOAR să îți dorești din toată inima să te înconjoare acea persoane care ți se potrivește și care se mulează perfect sufletului tău. De pildă, te poți gândi în fiecare zi la calitățile care îți dorești să le aibă jumătatea ta. Desigur, va trebui să analizezi acele calități și să vezi câte dintre ele sunt realiste. Nu vei reuși să atragi sufletul pereche dacă ai așteptări nerealiste.

Te poți folosi și de mantre, încurajează specialiștii. Mantrele sunt acele afirmații cu conotație pozitivă pe care, dacă le repeți regulat, ele devin realitate căci mintea ta le stochează.

Potrivit tot specialiștilor, poți manifestă un fost partener de viață, o anumită persoană, dar această se va concretiza DOAR DACĂ ESTE SPRE BINELE AMBELOR PĂRȚI. Spre exemplu: dacă ai ieșit la o întâlnire și simțit că nu există reciprocitate, nu forță lucrurile, ci ia-le că atare. Așa a fost menit să se întâmple. Acela nu este omul tău, e simplu. Ai încredere în Univers și Divinitate.

Citește și: Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

Enumeră calitățile pe care vrei că PERSOANĂ TA SPECIFICĂ să le aibă

Nu te concentra pe NIMENI. Ci pe calități și valori specifice. De pildă, nu este suficient să scrii în jurnalul tău că vrei să te căsătoreșți. Schimbă abordarea! Poți scrie așa: „Sunt pregătită pentru o relație de iubire cu un om amuzant, frumos, cu aceleași preocupări ca și mine”.

Citește și: Ce este un jurnal de manifestare și cum te poate ajuta el să-ți împlinești visurile?

Vizualizează experiențele pe care le trăiți împreună

Gândește-te la orice vrei să faci în compania acestei persoane specifice. Închide ochii, relaxează-te și lasă-ți imaginația să zburde!

Asigură-te că ești pregătită din punct de vedere emoțional să primești persoana specifică în viața ta

Degeaba îți dorești o nouă relație dacă tu sau sufletul tău nu sunt pregătiți pentru asta. Va trebui să îți vindeci rănile emoționale sau să spui adio trecutului toxic. Mai întâi vindecă-te și apoi deschide-te unei noi experiențe!

Și cel mai important, vorbește întotdeauna la timpul prezent!

Nu trebuie să spui „Mai devreme sau mai târziu voi fi cu el” ci să folosești prezentul, „Sunt cu el/Ce bine mă simt alături de SP”.

„Am/Vreau/Am nevoie” sunt afirmații perfecte pentru exprimarea gândurilor ce vor deveni REALITATE.

Surse: Wiki How, Style Caster, BRIDES

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân