Cum să atragi banii? 6 principii pentru a aduce abundența în viața ta

  • Publicat:
Cum să atragi banii? 6 principii pentru a aduce abundența în viața ta
Sursa foto: shutterstock

Manifestarea este un concept spiritual a cărui popularitate crește din ce în ce mai mult în zilele noastre. Dar ce este, de fapt, și cum poate fi folosită pentru a atinge abundența financiară? Aflăm în rândurile de mai jos! 

Manifestarea: ce este, cum funcționează

Manifestarea FUNCȚIONEAZĂ. Căci întotdeauna aducem ceva într-o formă fizică prin gândurile noastre, potrivit specialiștilor. De cele mai multe ori aducem cele mai mari temeri (griji pentru un business care nu merge, nevoia de mai mulți bani șamd).

De ce să nu schimbăm macazul? Tot vorbim de un proces interior. De ce să nu înlăturăm grijile și să le înlocuim cu speranța? Iată ce ai de făcut!

Citește și: Cum să manifești: tot ce trebuie să știi pentru a-l atrage pe EL în viața ta

Înțelege legea atracției și a vibrației

Prosperitatea este răspunsul la o vibrație pe care o ai. Vibrația abundenței atrage ȘI MAI MULTĂ abundență în viața ta. Cel mai bun mod de a manifestă banii este să simți că deja îi ai. Închide ochii și imaginează-ți cum ar fi să ai un cont plin de bani, cum ar să îți permiți orice. Simte libertatea pe care ți-o oferă banii!

Fii specifică

Un alt aspect important în manifestarea banior este că această se produce DOAR acolo unde este nevoie. Nu trebuie doar să îți dorești bani. Ci să ți-i dorești pentru ceva anume, cum ar fi pentru o mașină nouă, un alt apartament, o vacanță, etc.

Fă un obicei din a rula banii

Se spune că banii sunt făcuți să circule. Așadar, cheltuie. Limitat, dar cheltuie. În loc să te simți că nu ai destui bani, încearcă să simți că ai bani. Fii recunoscătoare și bucură-te din plin de lucrurile pe care le poți cumpăra cu bani. Asta te va ajuta să atingi abundența.

Citește și: Metode eficiente de manifestare pentru a obține ceea ce îți dorești în viață

Ține bani în portmoneu

Pune o bancnotă de valoare mare în portofel și las-o acolo pentru mult timp. De fiecare dată când vei deschide portofelul și vei vedea banii acolo, te vei simți mai bogat. Este totodată și un exercițiu mental prin care practic simți mai mulți bani decât ai.

Folosește corect afirmațiile

Afirmațiile pot fi înșelătoare. Dacă folosești prea des „banii vin în mod miraculos către mine”, s-ar putea să nu o accepți ca fiind adevărată. Cheia este să adopți noi și noi credințe și abordări, să crezi în ele și să le lași să se ducă.

Încearcă metoda 369

Această metodă implică să scrii de trei ori dimineața, de șase ori după masă și de nouă ori seara ce anume vrei să manifești. Sccopul acestei metode este să reprogramezi subconștientul cu atenție concentrată și repetiție.

Metoda îți permite să simți mai ușor ceea ce scrii și să crezi în asta.

Citește și: Metoda de manifestare 3-6-9. Te ajută să obții orice vrei în viață!

Surse: Mind Body Green, Times of India, Girl Boss

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân