Ce ar trebui să faci începând de AZI pentru o viață mai împlinită

  • Publicat:
Ce ar trebui să faci începând de AZI pentru o viață mai împlinită
Sursa foto: envato

Când viața te pune la pământ și simți că nu mai poți, ridică-te, zâmbește și fii mai puternică și mai curajoasă că oricând! Iată câteva alegeri pe care să le faci începând de azi pentru a avea o viață mai fericită.

Începând de astăzi…

…alege-te pe tine!

Da, prioritizează-te mai mult. În fond, ești cel mai important om din viața ta. Alege-te așa cum ești, cu bune și cu rele. Cu momente de agonie și de extaz. Cu reușite sau insuccese.

…apreciază tot ce ai!

O zi bună începe cu gânduri bune. Cu recunoștință. Mulțumire către Univers.

Trezește-te, respiră, zâmbește și ia-ți câteva secunde pentru a-I mulțumi Lui Dumnezeu pentru sănătate, pentru tot ce ești și ce ai, pentru ce ai reușit să realizezi șamd.

Citește și: Schimbă-ți viața în bine! 10 lucruri la care să renunți chiar acum pentru o viață mai bună

…crede în visurile tale!

Crede în tine. Ascultă-ți intuiția, lasă-te ghidată de ce simți. Recunoaște-ți potențialul și adevărata capacitate. Ieși din zona de confort și urmează-ți viziunea.

…alege să gândești pozitiv!

Nu poți trăi lucruri pozitive având o atitudine negativă. Viața este prea scurtă pentru gânduri negre, pentru oameni toxici, pentru medii nefavorabile. Alege să fii deschisă, să gândești pozitiv, să zâmbești mai des, să îți numeri binecuvântările și să te bucuri de lucrurile mici pe care viața ți le oferă.

Citește și: Puterea minţii. Ce influenţează gândirea pozitivă?

…alege să lași trecutul în urmă!

Cu toții avem un trecut. Cu toții avem alegeri sau decizii bune și mai puțin bune. Învață-ți lecțiile și mergi mai departe cu viața ta. Nu te mai centra pe ce a fost. În egală măsură, nu te stresa prea tare nici în ceea ce privește viitorul, niciodată nu poți ști ce îți rezervă.

Trăiește în prezent, focusează-te pe lucrurile pe care le poți controla și trăiește-ți viață!

Citește și: Trecutul te poate bloca

…alege să acorzi mai multă atenție celor dragi ție

Acum, mai mult ca oricând, rămâi în legătură strânsă cu familia, cu cei apropiați. Comunică mai des, mai eficient cu cei care te iubesc și te susțin. Trimite-le mesaje, sună-i, vizitează-i mai des.

Surse: Life Hack, INC, Minimalism Made Simple, Better Up

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân