Singurul burger pe care îl poți comanda de la McDonald’s, dacă vrei să slăbești

McDonald’s poate fi parte a unui regim de slăbire sănătos, dacă alegeți cu înțelepciune. Recomandarile sprecialiștilor te votr pune pe gânduri!
  • Publicat:
Singurul burger pe care îl poți comanda de la McDonald's, dacă vrei să slăbești

În încercarea de a da jos kilogramele în plus, mulți dintre noi suntem tentați să evităm restaurantele de tip fast food. Însă realitatea este că acestea sunt adesea inevitabile, mai ales în zilele în care nu avem timp să gătim. Găsim nenumărate opțiuni de fast-food-uri la fiecare colț de stradă. Cu toate acestea, McDonald’s este, fără îndoială, cel mai popular restaurant dintre toate.

Meniu de la McDonald’s

Cu toate acestea, vizitele la McDonald’s nu trebuie să fie un obstacol în dorința de a elimina kilogramele în plus. Dacă știm cum să alegem un meniu, corect din punct de vedere nutrițional, acest lanț de fast-food poate fi chiar o idee foarte bună. Secretul constă în alegerea ingredientelor benefice în procesul de slăbire, precum proteinele slabe și legumele. Mai este ceva important, și anume evitarea mâncatului prea des la fast-food.

Prânz sănătos la fast-food

Dieteticiana Kristen Carli, proprietara Camelback Nutrition & Wellness, a împărtășit recomandările sale pentru cel mai bun prânz la McDonald’s pentru cei care doresc să slăbească. Iată recomandarea specialistului:

„Cea mai bună alegere pentru prânz, pentru pierderea în greutate, este burgerul clasic de la McDonald’s cu o porție de felii de măr și un ceai cu gheață neîndulcit”, a explicat Carli. „Optând pentru un burger simplu, precum un hamburger sau cheeseburger de la McDonald’s, obțineți proteine și carbohidrați fără calorii suplimentare din brânză sau maioneză„, a continuat ea.

„Alegerea felii de măr ca și garnitură adaugă fibre și dulceață naturală fără zaharuri sau grăsimi adăugate. Selectarea ceaiului neîndulcit menține băutura fără calorii și vă ajută să rămâneți hidratați. Această masă oferă un echilibru excelent de proteine, carbohidrați și fibre, care vă poate ajuta să vă simțiți sătui, gestionând în același timp aportul caloric”, a mai explicat dieteticiana.

Surprinzător, această masă are doar 250 de calorii și oferă 12 grame de proteine – ceea ce Carli numește „cel mai bun prieten al tău pentru pierderea în greutate” și „supereroul nutrienților” datorită modului în care te ajută să te simți plin, evitând gustările între mese. Felii de măr în loc de cartofi prăjiți și ceai neîndulcit în loc de suc fac această masă să pară de-a dreptul sănătoasă.

Totuși, Carli averertizează în legătură cu hamburger-ul pe care îl comandați. La aceasta nu trebuie adaugat brânză sau maioneză, ci doar ceapă, murături sau ketchup.

Sursă  – https://nypost.com/2024/05/11/lifestyle/what-to-order-at-mcdonalds-when-youre-trying-to-lose-weight/

Sursă foto – 8th.creator / Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc