Dieta Vârcolac | Ce alimente trebuie să mănânci ca să dai jos 3 kilograme în 24 de ore

În doar 24 de ore poți slabi până la 3 kilograme dacă urmezi regulile cu strictețe
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dieta Vârcolac | Ce alimente trebuie să mănânci ca să dai jos 3 kilograme în 24 de ore
sursa foto: Envato

Dieta Vârcolac este o cură de slăbire extrem de  populară deja printre vedetele de la Hollywood și nu numai. Potrivit inventatorilor acestei diete, în doar 24 de ore poți slabi până la 3 kilograme dacă urmezi regulile cu strictețe.

Dieta Vârcolac ajută la eliminarea toxinelor din organism și stimulează procesul de lipoliză (descompunerea grăsimilor depozitate în celule). Astfel,ea ajută organismul să-și folosească enzimele care sunt vitale pentru descompunerea produselor alimentare și pentru absorbția nutrimentilor.

Dieta Vârcolac | Două variante

Versiunea de bază: în care o zi postești dacă este luna plină sau luna nouă. Astfel, vei consuma doar lichide. Mai exact, doar sucuri naturale din fructe și legume. În această etapă, are loc detoxifierea organismului. Prin urmare, slăbitul.

Versiunea extinsă: în această etapă sunt acoperite toate fazele lunii – luna plină, primul pătrar, luna nouă și ultimul pătrar.

Astfel, în prima faza (cea de Luna Plină) nu se mănâncă nimic și de consumă doar apă și sucuri naturale. Practic, se aplică versiunea de bază.

În cea de-a două faza (cea a Primului pătrar) se recomandă consumul a 8 pahare de apă în fiecare zi + alimente solide.

În cea de-a treia faza (cea de Luna Nouă) se consumă doar lichide și se elimina complet alimentele solide.

Mai mult, se recomandă consumul de ceai verde, are proprietăți antioxidante și este ideal în stimularea organismului.

În cea de-a patra și ultima fază (cea a Ultimului Pătrar), poftele ni se intensifica, însă este important să evităm grăsimile, prăjelile și dulciurile. Se recomandă ca între orele 15:00 și 17:00 să se consume lichide (supe, sucuri naturale din fructe și legume, ceaiuri, smoothie-uri, etc).

Ce spun specialiștii

Dieta vârcolac poate duce la pierderea în greutate deoarece este o dietă bazată pe repaus alimentar pe mai multe perioade scurte de timp. Specialiştii recomandă celor care vor să ţină această dietă să consulte medicul înainte de a se apuca de ea.

Citeşte şi: Ce să mănânci dimineața pentru a avea energie. 5 alimente ieftine care țin de foame și te ajută să slăbești

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân