Trupul perfect pentru plajă se lucrează şi cu ajutorul tehnologiei!

Dacă nu eşti încă pe plajă, cu siguranţă în curând vei ajunge. Şi, evident, ai vrea să arăţi un pic mai bine. Mai ai încă timp să apelezi la câteva soluţii inteligente – încercate şi de vedete – care dau rezultate rapid (adică în câteva săptămâni). Dar nu te gândi la miracole care să te subţieze fără ca tu să nu ţii un pic cont de alimentaţie şi sport.
  • Publicat:
Trupul perfect pentru plajă se lucrează şi cu ajutorul tehnologiei!

Dacă nu eşti încă pe plajă, cu siguranţă în curând vei ajunge.

Şi, evident, ai vrea să arăţi un pic mai bine.

Mai ai încă timp să apelezi la câteva soluţii inteligente – încercate şi de vedete – care dau rezultate rapid (adică în câteva săptămâni). Dar nu te gândi la miracole care să te subţieze fără ca tu să nu ţii un pic cont de alimentaţie şi sport.


Nici să nu te gândeşti că s-au inventat terapia şi aparatul minune care te vor slăbi sau tonifia de seara până dimineaţa fără ca tu să faci vreun efort. Adică nu-ţi închipui că tu te vei înfrupta în continuare din deserturi delicioase, nu vei face pic de mişcare şi, instant, cât ai zice “trup perfect”, corpul din dotare se va subţia instant.

Nu, nu despre aşa ceva este vorba. Ci despre nişte terapii care dau rezultate vizibile, rapide (adică în câteva săptămâni), atunci când şi tu ai grijă la alimentaţie, hidratare şi începi să faci un pic de sport. Iată câteva variante încercate şi de vedete.

Crio-Tech

Crio este acea tehnologie care elimină celulita prin îngheţarea celulelor grase. Cool Tech este singura tehnologie de pe piaţă care îngheaţă la -8 grade Celsius, fiind varianta ideală pentru persoanele care nu reuşesc să scape de grăsimea dintr-o anumită zonă (abdomen, coapse).

Cum acţionează?

Aplicatorul atrage în mâner ţesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulaţia sangvină şi facilitează crioterapia. După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic. Intervalul între şedinţe este de 6-8 săptămâni, făcându-se maxim 3 şedinţe pe o zonă.

Rezultate

În medie, stratul de grăsime este redus circumferenţial cu aproximativ 5 centimetri (± 1.3 cm). Aceste rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni de la prima şedinţă. Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care ne scapă de ţesuturile moarte, reciclându-le şi trasformându-le în aminoacizi, peptide şi proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această terapie se pot trata maximum 3 zone corporale, pentru că organismul nostru are un număr fix de macrofagi, care fac faţă cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.

Turbo Butts up!

Este un program care te ajută să intri în formă în numai trei săptămâni cu ajutorul a patru şedinţe de radiofrecvenţă tripolară pentru “banana roll” (grăsimea localizată sub fesieri), nouă sesiuni de Power Plate concentrat pe fesieri şi patru masaje anticelulitice pentru aceeaşi zonă.

Cum acţionează?

Radiofrecvenţa tripolară accelerează metabolismul natural al celulelor grase, cauzând micşorarea acestora prin eliberare de acizi graşi (grăsime lichidă) care sunt ulterior eliminaţi prin sânge şi sistemul limfatic. Practic, grăsimea solidă stocată în celulele grase se transformă în grăsime lichidă, care este eliminată apoi din celule.

Procesul de ridicare a feselor este completat de antrenamentele Power Plate specifice zonei posteriorului. Power Plate activează 95-97 % din fibrele muşchilor fesieri. Impulsul mecanic generat de platforma care vibrează 30 şi 50 de ori pe secundă determină contracţia reflexă a musculaturii fesierilor. Aceste contracţii involuntare ale muşchilor vizaţi activează fibrele musculare, ceea ce duce la creşterea forţei musculare şi conturarea unui posterior suplu, tonic şi armonios.

Body Farm, laserul magic

Body Farm stimulează procesele naturale ale organismului pentru a elimina excesul de grăsime, ajutând totodată şi la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retenţiei de lichide şi a lipsei de fermitate.

Cum acţionează?

Noul concept Body Farm încorporează 5 tehnologii care oferă rezultate prin intermediul unei terapii complet nedureroase. Aceasta reprezintă noua generaţie a tratamentelor de remodelare corporală bazate pe laser lipolitic, multiporaţie, vacuum magnetic combinat cu radiofrecvenţă monopolară şi lifting atât corporal cât şi facial, care utilizează tehnologiile microdermoabraziune şi radiofrecvenţă cuatripolară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”