Aparențele pot fi adesea înșelătoare, însă energia niciodată!

  • Publicat:
Aparențele pot fi adesea înșelătoare, însă energia niciodată!
Sursa foto: pexels

Poate că și ție ți s-a întâmplat să întâlnești pe cineva și să ai chimie încă de la început. În același timp, poate și s-a întâmplat și să te simți la polul opus cu o persoană. Și oricât ai fi încercat să legi o conexiune, nu ai reușit. Totul stă în energia transmisă! Iată despre ce este vorba mai exact.

Aparențele înșală, energia niciodată

Potrivit spuselor specialiștilor, totul stă în energia omului. Oamenii se pot comportă frumos cu tine și tu te poți simți în nesiguranță. Sau viceversa.

Oamenii dezvoltă relații și prietenii pornind de la energie. Desigur, te poți îndrăgosti și de fizicul sau aspectul unei persoane. Însă, energia dintre tine și persoana respectivă va decide dacă rămâneți împreună sau nu.

În cazul în care energia nu este una benefică pentru cuplu, lucrurile nu vor funcționa, indiferent de eforturile pe care le veți face pentru a rămâne împreună.

Citește și: Oamenii de succes – 10 lucruri pe care le fac pentru a reuși în viață

Energia oamenilor fericiți

Oamenii fericiți cu ei înșiși au o energie curată, pozitivă și pavată cu intenții bune. Sunt acei oameni lângă care stai de drag. Acești oameni au o atitudine relaxată, nu se agită foarte mult și au încredere că Universul lucrează în favoarea lor. Ei sunt genul de oameni de care ar fi bine să te înconjori!

Intuiția nu te înșală niciodată

Atunci când îți asculți intuiția, nu ai cum să dai greș. Bazează-te pe aceasta și nu pleca urechea la cei ce îți spun că greșești sau că ești „paranoică”. Intuiția ta feminină știe cu adevărat cum este omul de lângă ține. Dacă trebuie să rămână sau nu în viața ta.

Intuiția proprie te va ține departe de relațiile pasagere, de cele care nu sunt menite să dureze, de oamenii nepotriti ție, de prietenii toxici sau de situațiile care nu aduc plus valoare în viața ta. Ascult-o cu sfințenie!

Citește și: Semne care arată că ești înconjurată de energie negativă

Surse: In Bloom Project, The Healthy Journal

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân