Zodiile și sănătatea în săptămâna 6-12 iunie

  • Publicat:

Săptămâna aceasta nu este deloc bogată în aspecte, prin urmare ne vom raporta la tranzitul Lunii prin zodii și la conjuncția din Taur, pe care o face Venus, planeta armoniei, cu Uranus, planeta neprevăzutului. Din a doua parte a săptămânii, ne putem aștepta la evenimente care să ne răscolească și la fel și fel de surprize care să ne dea planurile peste cap. Astrele ne îndeamnă să facem o schimbare radicală în viața noastră și să învățăm să ne adaptăm la neprevăzut. Zodiile și sănătatea în săptămâna 6-12 iunie.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 6-12 iunie.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia deascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta ai mai multă grijă la alimentație și verifică eticheta fiecărui aliment. Este o perioadă bună să începi o dietă sau un regim alimentar, mai ales că ai tendința de a face excese. Marte este în zodia ta și îți aduce energia necesară în cazul în care vrei să te apuci să faci sport. S-ar putea ca în prima partea săptămânii să te simți mai obosit, din cauza muncii și a stresului profesional.

Taur/Ascendent Taur

Conjuncția sus amintită se petrece în zodia ta, prin urmare te poți aștepta la situații neprevăzute, la evenimente neașteptate, care să te dea peste cap și să te scoată din ritmul și confortul tău. Ai multe planete în sectorul sănătății, prin urmare nivelul de oboseală cronică este destul de mare. S-ar putea ca joi și vineri să te confrunți cu unele probleme de sănătate, de asemenea cauzate de stres.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul sănătății tale și poate scoate la suprafață niște afecțiuni mai vechi sau chiar de natură cronică. Oboseala și agitația interioară te pot face neatent și nu este exclus să te accidentezi. Astrele îți recomandă să-ți iei câteva zile libere și să te relaxezi. Apelează la remedii naturiste și la tehnici de meditație, yoga, respirație.

Rac/Ascendent Rac

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, însă starea emoțională poate fluctua. Miercuri, joi și vineri poți simți nevoia de a sta mai retras și s-ar putea să te confrunți cu unele temeri mai vechi, urmând că în weekend să-ți revii complet și să te dedici unor activități distractive cu prietenii, partenerul sau cu copiii.

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta este recomandat să te odihnești mai mult pentru că stresul profesional va fi foarte mare. Vin situații neprevăzute și cariera ta stă sub semnul imprevizibilității. Din cauza asta, nu te vei simți în apele tale și te vei frământa pentru a lua cea mai buna decizie legată de viitorul tău și de obiectivele tale.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna aceasta se deschide cu tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care te susține din toate punctele de vedere. Vei fi energic, atent la detalii, vei avea răbdare și starea interioară va fi una bună. Unii nativi pot pleca într-o călătorie sau pot primi o invitație surpriză care să-i bucure. Cel mai probabil în weekend nu vei sta acasă.

Balanță/Ascendent Balanță

Deși luni, marți și miercuri nu te simți în apele tale și îți faci prea multe griji cu privire la starea de sănătate, a ta sau a celor dragi, ulterior situația se schimbă. Luna îți va tranzita zodia și îți va aduce echilibrul interior de care aveai nevoie. În weekend, evită să te lași copleșit de angoase și să dai frâu liber unor vicii și dependențe de care credeai că ai scăpat.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna începe cu multă muncă și tendința ta va fi de suprasolicitare. Te poți confrunta cu dureri de cap și lipsă de concentrare, în special joi și vineri. În weekend, Luna va tranzita zodia ta și te vei bucura de mai multă energie, dar și de o stare interioară bună. Astfel profită de zilele libere și reîncarcă-ți bateriile.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul sănătății tale și poate activa unele simptome cu care te-ai mai confruntat, dar cărora nu le-ai dat atenția necesară. S-ar putea ca o problemă de sănătate să te stimuleze să-ți schimbi stilul de viață, în special stilul alimentar. Ai grijă în
continuare la tendința de a face excese pe toate planurile.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Sptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb poți face ușor excese ca urmare a unei dorințe de a te distra și de a te bucura de plăcerile vieții. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate pot descoperi acum niște remedii foarte eficiente. De asemenea, se pot recupera usor după o perioadă de covalescență.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Conjuncția Venus-Uranus poate aduce niște trăiri emoționale care să te dezechilibreze și să-ți dea universul interior peste cap. Acestea pot fi cauzate de situații neprevăzute care apar în familie sau de evenimente neașteptate care vizează locuința sau niște bunuri patrimoniale. Nu este exclus ca traume din copilărie nevindecate să se manifeste acum și să-ți provoace stări anxioase.

Pești/Ascendent Pești

Din a doua parte a săptămânii, ai mai multă grijă la deplasări pentru că pot apărea probleme neprevăzute. Cel mai probabil, în weekend nu vei vrea să stai acasă, așa că verifică-ți mașina înainte de a pleca la drum. Pe de altă parte, poți primi vești care să te surprindă, să te agite și să-ți strice buna dispoziție. Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap și să nu te poți concentra pe ceea ce ai de făcut.

Urmărește CSID.ro pe Google News