Zodiile și sănătatea în săptămâna 18-24 aprilie

  • Publicat:
  • Actualizat:

Săptămâna Luminată ne aduce vești bune legate de sănătate. Soarele, astrul care ne congeră energia, dar și zodia sub care ne-am născut, intră în Taur și din această ipostază ne oferă o rezistență fizică crescută. Sunt mai avantajate zodiile de Pământ și cele de Apă pentru că vor resimți un plus de energie vindecătoare. Zodiile și sănătatea în săptămâna 18-24 aprilie.

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 18-24 aprilie

Berbec/Ascendent Berbec

Cu Mercur, guvernatorul sănătății tale, în Taur, acolo unde intră și Soarele, ai parte de o rezistență fizică crescută. S-ar putea să fii mai gurmand, așa că dacă ții post, fă un efort și stai departe de alimentele care știi că te ispitesc. Pericolul îl poate reprezenta masa de Paște, când poți face ușor excese, așa că ai grijă la combinarea alimentelor. Niște afecțiuni legate de gât se pot rezolva acum, mai ales dacă spui ce ai de spus. În continuare ai sprijinul planetelor din Pești pentru a apela la terapii naturiste, alternative și practici spirituale de vindecare.

Taur/Ascendent Taur

Soarele, care reprezintă energia în sine, intră în zodia ta, așa că și dacă începi săptămâna cu o stare mai accentuată de oboseală, vei începe să-ți revii treptat. Mai exact, de miercuri îți recapeți vitalitatea și pofta de viață. În plus, dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, acum le vei depăși, lent, dar sigur. Capeți o rezistență fizică mare care te ajută să-ți desfășori sarcinile în ritmul tău și mult mai eficient. Pot răsufla ușurați și nativii care s-au confruntat cu dureri de cap și insomnii în ultima perioadă. Evită excesele alimentare la masa de Paște!

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se află într-un sector al sănătății și din această ipostază îți cere odihnă și relaxare. Ar fi bine să mai oprești motoarele dacă nu vrei să zaci de Paște, mai ales că și Soarele intră aici și poate reactiva niște afecțiuni mai vechi sau cronice. Mercur este bine aspectat, deci sprijin de la Univers ai, mai puțin în weekend, atunci când te poți confrunta cu stări anxioase, agitație mentală și insomnii. Oboseala se poate face resimțită și luni și marți, zile destul de solicitante pentru tine, în care ai nevoie de echilibru interior.

Rac/Ascendent Rac

Mercur, guvernatorul sănătății tale, se găsește în aspecte bune săptămâna aceasta, mai puțin în weekend, când poate aduce o stare de agitație pe care cei din jur ți-o cauzează, așa că nu prea ai ce să faci, decât să răspunzi cu blândețe. Mai mult de atât, este o perioadă bună să te refaci după o problemă de sănătate cu care te-ai confruntat. Marți și miercuri ai mai multă grijă la odihnă pentru că Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul sănătății și poate reactiva unele probleme pe care le găsește aici. Tot acum și stresul profesional poate crește.

Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, intră în zodia Taur, ipostază din care îți oferă o mai mare rezistență fizică și spor în activitățile întreprinse, mai ales de natură profesională. Totuși, nu exagera cu preluarea responsabilităților pentru că există riscul de a te stresa mai mult decât ai crede, mai ales joi și vineri. Chiar în zilele de Paște, Saturn, guvernatorul sănătății tale, va forma aspecte delicate cu Mercur, semn că te simți destul de neliniștit. S-ar putea să te agiți din cauza faptului că nu iese totul așa cum ți-ai dori. Mai bine bucură-te de compania celor dragi decât de faptul că nu au ieșit prăjiturile așa cum îți doreai. Oricum, trebuie să ai grijă la ceea ce mănânci pentru a nu-ți da metabolismul peste cap.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, este bine aspectat săptămâna aceasta, semn că te bucuri de o stare de sănătate foarte bună. În plus, și Soarele, guvernatorul sănătății tale, intră în zodia Taur și te susține oferindu-ți o rezistență fizică și psihică de invidiat. Totuși, sâmbătă și duminică, Mercur este tensionat de Saturn, care se află chiar în sectorul sănătății tale, acolo unde intră și Luna. Ei bine, acest context îți cere să nu te suprasoliciți cu pregătirile de Paște și să ai mare grijă la alimentație. Nu face excese, mai ales dacă te știi cu probleme de natură cardiovasculară.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur, guvernatorul sănătății tale, se află în aspecte bune săptămâna aceasta, așa că te susține să-ți pui ordine în idei și să-ți faci un program atent pe care să-l poți urma. Ai multe planete în casa sănătății, inclusiv pe Venus, guvernatoarea ta, așa că fă bine și nu te suprasolicita. Probabil vei munci în neștire pentru a fi totul gata de Paște. Însă, chiar în zilele de Paște, Mercur este aspectat prost, așa că te poți alege cu o stare de oboseală și irascibilitate de toată frumusețea. În plus, cu Soarele în Taur, poți activa niște neliniști și frustrări interioare și te poți păcăli singur că ai energie să le faci pe toate.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Marte, guvernatorul tău și al sănătății tale, se simt foarte bine săptămâna aceasta, așa că și starea ta generală va fi una de invidiat. Nu doar că te simți bine, dar ești plin de viață și dornic de distracție și aventură. Totuși, ai grijă să nu duci lucrurile în extreme. Sâmbătă și duminică, chiar de Paște, s-ar putea să activezi niște stări emoționale mai delicate, mai apăsătoare. Cel mai probabil din cauza unor amintiri care-ți dau târcoale. Posibil ca faptul că de la masa de Paște lipsesc persoane care în copilăria ta nu lipseau să te întoarcă pe dos.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Chiar dacă începi săptămâna mai obosit, de marți Luna intră în zodia ta și te susține să te revigorezi. În plus, Soarele, care reprezintă energia în sine, va intra în sectorul sănătății tale și îți va oferi o mai mare rezistență fizică și putere de muncă. Devii mai răbdător și atent la detalii și lucrurile îți ies din prima, fără prea mult efort. Ai grijă, însă, să nu te suprasoliciți fără să-ți dai seama. De Paște poți fi mai agitat și stresat și asta din cauza faptului că ești mai mult pe drumuri. Deși în mod normal îți place asta, acum te irită peste măsură.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur, guvernatorul sănătății tale, formează aspecte favorabile săptămâna aceasta, semn că și starea ta generală este una bună. Poți primi rezultatele unor analize care să te bucure sau poți descoperi un remediu de care avea nevoie pentru a învinge o problemă mai veche. De asemenea, te refaci mai ușor după o perioadă de covalescență și starea emoțională se îmbunătățește. Singura atenționare este în weekend, când Mercur formează careu chiar cu Saturn, guvernatorul tău, și Luna trece prin casa sănătății tale. Îți recomand să te odihnești corespunzător și să nu exagerezi cu combinațiile alimentare, cu alcoolul sau alte vicii.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate majore. Singura atenționare este luni, când poți fi mai obosit și irascibil, și în zilele de Paște, când Saturn, guvernatorul tău, aflat și în zodia ta, este în careu cu Mercur. Poți experimenta stări de agitație interioară. Cel mai probabil, combinate cu emoțiile, dat fiind că Soarele activează acest sector, te-ar putea trimite prea mult cu gândul la copilărie. Mai greu le va fi nativilor care sunt departe de casă și familie. Totuși, ai sprijin să depășești orice provocare emoțională, da fiind că Luna va trece prin zodia ta în weekend.

Pești/Ascendent Pești

Te bucuri de o săptămână favorabilă sănătății, însă s-ar putea să fii destul de agitat, dat fiind că ai nu mai puțin de patru planete în zodia ta și fiecare vine cu energia ei și cu cerințele ei. În plus, Soarele, guvernatorul sănătății tale, va intra miercuri în Taur, așa că te poți aștepta să fii mai mult pe drumuri, aspect care te poate enerva, mai ales dacă toți trag de tine. Oricum, vei avea rezistență fizică și psihică să faci față tuturor. În ziua de Paște, Mercur va forma careu cu Saturn, aflat în sectorul sănătății tale, și acest aspect poate aduce oboseală. Nu te sacrifica pentru alții și nu încerca să le faci pe plac tuturor. Pune-te pe primul loc și oferă-ți o binemeritată relaxare.

Urmărește CSID.ro pe Google News