Zodiile și sănătatea în săptămâna 13 – 19 iunie

Zodiile și sănătatea în săptămâna 13 - 19 iunie. Este recomandat să nu facem excese de niciun fel și să ne odihnim corespunzător.
  • Publicat:

Horoscop săptămânal 13 – 19 iunie

Săptămâna aceasta se remarcă printr-o Lună Plină în zodia Săgetător care va veni nu doar cu trăiri emoționale intense, ci și cu unele probleme de sănătate, cel mai probabil de natură hepatică. Este recomandat să nu facem excese de niciun fel și să ne odihnim corespunzător.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 13 – 19 iunie

Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent. Zodiile și sănătatea în săptămâna 13 – 19 iunie.

Berbec/Ascendent Berbec

Mercur, guvernatorul sănătății tale, se întoarce în zodia sa de domiciliu, aspect care te susține să iei niște decizii legate de starea ta de sănătate. S-ar putea să fii frământat de unele gânduri și pentru a elimina orice confuzie ar fi indicat să mergi să-ți faci un set de analize. Resimți o mare nevoie de relaxare, de plimbare și nu ar strica să îți iei o minivacanță sau cel puțin câteva zile libere.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta ai mai multă grijă la alimentație și nu face niciun fel de exces. S-ar putea să te confrunți cu probleme de tranzit intestinal sau cu afecțiuni gastrice. Nu este exclus ca acestea să apara pe fond nervos. Totodată, s-ar putea să iasă la suprafață niște vicii de care credeai că ai scăpat. În plus, se pot amplifica niște frici și este momentul cel mai bun să cauți explicația rațională a acestora.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, intră în zodia ta și acest aspect te ajută să vezi mai clar o situație de viață cu care te-ai confruntat și care ți-a creat nu stres major în ultima perioadă. Începi să capeți mai multă încredere în tine, așa că nu te lăsa doborât de părerile altora. Ține cont că săptămâna aceasta poți somatiza problemele care apar în relații și starea de spirit nu va fi tocmai bună. Unii nativi se pot confrunta cu reapariția unor afecțiuni cronice.

Rac/Ascendent Rac

Mercur se întoarce în sectorul sănătății tale, de această dată în mers direct, pentru a-ți cere sărezolvi acele probleme pe care le-ai ascuns sau le-ai ignorat. S-ar putea ca săptămâna aceasta să te confrunți cu stări de agitație, irascibilitate, insomnii și chiar dureri de cap. Astrele te
avertizează că ai nevoie de mai multă odihnă. În plus, Luna Plină se va petrece în sectorul sănătății tale și poate amplifica o serie de afecțiuni deja existente. Evită excesele alimentare și ia niște suplimente pentru protecție hepatică.

Leu/ Ascendent Leu

Luna, guvernatoarea sănătății tale, va forma Lună Plină la începutul săptămânii, prin opoziție cu Soarele, guvernatorul tău. Acest context te poate face să te simți mai agitat și te poți confrunta cu o stare de tensiune generală. Îți poți amplifica probleme de sănătate, dacă vei face excese, așa că fii moderat și odihnește-te corespunzător.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna aceasta, Mercur, guvernatorul tău, se întoarce în sectorul carierei, iar acest aspect îți va aduce foarte mult stres profesional. Ai grijă la resposabilitățile pe care le preiei pentru a nu te suprasolicita. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la călătoriile pe care le întreprinzi și evită să pleci într-o delegație dacă nu te simți confortabil.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur, guvernatorul sănătății tale, revine în zodia sa de domiciliu, ipostază în care se simte puternic și își manifestă energia plăcut. Cu alte cuvinte, nu se întrevăd probleme de sănătate majore. Va trebui să ai grijă în weekend la tendinta de a cadea prada unor vicii sau de a te lăsa
copleșit de unele temeri mai vechi, cel mai probabil, de natură emoțională sau financiară.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta, ai grijă la tendința de a te suprasolicita la locul de muncă din dorința de a le face pe toate cât mai rapid. De asemenea, ai grijă la tendința de a mânca în exces sau pe fond emoțional. Verifică eticheta alimentelor înainte de a le consuma și nu încerca preparate pe care nu le-ai testat înainte. Totodată, ai grijă la tendința de a pune la suflet și somatiza problemele care apar în cuplu.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și este un moment care vine cu un maxim de intensitate emoțională. Se pot petrece fel și fel de evenimente în viața ta care să te determine să-ți schimbi rutina și programul zilnic. Nu sunt excluse vești neplăcute legate de un diagnostic. Unii nativi pot lua decizia de a-și face un set complet de analize. Ai mare grijă la deplasările pe care le faci, în special în weekend. Nu te urca la volan dacă te simți obosit.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Luna Plină se petrece în sectorul sănătății tale și poate veni cu oboseală cronică și cu amplificarea unor probleme de sănătate mai vechi. Vei fi mai agitat, mai irascibil și nu sunt excluse durerile de cap și insomniile. O grijă deosebită trebuie să o aibă nativii care se știu cu
probleme hepatice. Nu ar strica să faci niște schimbări în alimentație și stil de viață pentru a-ți îmbunătății starea generală.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, însă Saturn, guvernatorul tău, aflat în zodia ta, va forma aspecte tensionate cu Venus. Acest context s-ar putea să aducă conflicte în familie care să-ți strice starea de spirit. Te poți aștepta la stări emoționale sensibile și la o vulnerabilitate interioară care, implicit, îți poate activa niște frici și stari anxioase.

Pești/Ascendent Pești

Soarele, guvernatorul sănătății tale, se va afla în aspecte tensionate cu Neptun, guvernatorul tău. Acest aspect poate aduce la suprafața o serie de probleme de sănătate ascunse sau ignorate. S-ar putea ca acestea să se declanșeze în cazul nativilor care sunt foarte stresați în această perioadă. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la deplasări, în special în weekend, când te poți simți mai obosit și îți poți pierde ușor concentrarea.

Urmărește CSID.ro pe Google News