Zodiile și sănătatea în săptămâna 14-20 martie

  • Publicat:

Săptămâna aceasta avem parte de o Lună Plină în zodia Fecioară, o zodie care vorbește chiar despre sănătate. Ca orice Lună Plină poate veni cu stări de agitație, insomnii și se pot acutiza unele probleme de sănătate. Partea cu plus este că avem susținerea planetelor din Pești să ne vindecăm. Lecția acestei perioade este să învățăm că vindecarea fizică este strâns legată de echilibrul emoțional și de energia spirituală. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent. Zodiile și sănătatea în săptămâna 14-20 martie mai jos.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 14-20 martie

Berbec/Ascendent Berbec

Această Lună Plină se va forma chiar în sectorul sănătății tale și te va stimula să iei niște decizii importante în acest sens. Fie vei merge la medic pentru un set complet de analize, fie vei face schimbări legate de stilul de viață, un lucru este cert. Ai nevoie de mai multă odihnă și mai puțină muncă. S-ar putea ca acum să te confrunți cu repercusiunile unui program prea încărcat sau ale unei diete dezechilibrate. Și lipsa de mișcare îți poate aduce probleme de circulație, deci ai grijă la afecțiunile cardiovasculare. O atenție deosebită trebuie să o aibă nativii care au probleme de tranzit intestinal, cu pancreasul, splina și vezica biliară.

O săptămână cu lună plină

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta este foarte important cum îți gestionezi nivelul de stres profesional. Tot ceea ce se întâmplă la muncă te poate afecta peste măsură. Tu ai o susținere foarte mare în zona tratamentelor energetice și a medicinei alternative, grație tranzitului lui Uranus prin zodia ta, însă în această perioadă nu ești deloc deschis către această zonă și s-ar putea să fii forțat de Univers să iei atitudine. Probleme care țin de dantură și de zona gâtului se pot acutiza acum. Un ceai cald, din plante calmante te poate ajuta în această perioadă.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta nivelul tău de energie va fi la cote minime și epuizarea te poate vulnerabiliza. Dacă te confrunți cu afecțiuni cronice, acestea se pot manifesta acum, deci ar fi bine să încerci să le previi pe cât posibil. Ai nevoie să-ți găsești un echilibru emoțional pentru a face față provocărilor. În plus, eliminarea unor obiceiuri toxice și consilierea psihologică te vor ajuta să te pui pe picioare mai ușor. Nativii care nu se simt bine acolo unde se află, pot schimba locul, fie  casa, fie biroul și astfel vor observa că se vor bucura de mai multă energie.

Rac/Ascendent Rac

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, cu excepția momentului de Lună Plină care te poate agita emoțional. Asta înseamnă ca în a doua parte a săptămânii să te odihnești mai mult, să fii mai atent la alimentație și să faci mai multă mișcare astfel încât să eviți insomniile. În weekend ai grijă la deplasări și nu te urca la volan dacă te simți obosit. Sunt zile în care capacitatea de concentrare este scăzută. De asemenea, hidratează-te corespunzător.

Leii și Fecioarele pot avea probleme digestive

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta, mai ales în a doua parte a sa, te poți confrunta cu probleme digestive și va trebui să fii foarte atent la ceea ce mănânci astfel încât să-ți ușurezi digestia. Te pot ajuta fructele, salatele sau chiar postul. Nu este exclus să ai un apetit mai scăzut sau să te duci în extrema opusă și să mănânci peste nevoile organismului. Totodată, ai grijă la vicii, la obiceiuri proaste și la pierderile de energie și încearcă să te odihnești mai mult.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Luna Plină care se petrece în zodia ta, dar și faptul că sectorul sănătății tale este tranzitat de planete, demonstrează fără echivoc că este momentul unei schimbări majore legate de stilul de viață și de alimentație. Este foarte probabil să te simți sleit de puteri, fără energie, să ai reacții mai lente și să simți nevoia de a dormi mai mult. În continuare rămâne valabil avertismentul de săptămâna trecută legat de rinichi și recomandarea să bei mai multă apă și ceaiuri. Totodată, ai grijă la alimentație și la problemele de tranzit intestinal. O dietă bazată pe fructe și legume te va ajuta în această perioadă.

Balanță/Ascendent Balanță

Sectorul sănătății tale continuă să fie plin de planete, ceea ce înseamnă că interesul pentru rezolvarea unor probleme este destul de mare. În plus, Luna Plină se va forma chiar pe axa sănătății tale și îți va cere să faci niște schimbări în rutina zilnică pentru că riscul de a te confrunta cu oboseală cronică este foarte mare. În primul rând, încearcă să renunți la obiceiurile toxice, la vicii și mai ales la alimentele nesănătoase. În al doilea rând, fă pace cu tine, cu trecutul și cu cei care consideri că ți-au greșit. Ai o deschidere spirituală foarte mare în această perioadă. În al treilea rând, fă-ți un program de somn și respectă-l pentru că te poți confrunta cu insomnii. Cei mai tineri pot exagera cu distracțiile și pot pierde foarte multă energie în această perioadă.

Luna plină poate afecta calitatea somnului

Scorpion/Ascendent Scorpion

Nu se întrevăd probleme de sănătate săptămâna aceasta, însă trebuie să ai grijă în continuare la echilibrul emoțional. Poți trece prin stări sufletești ciudate și frica de a pierde ceva sau pe cineva, poate de a pierde siguranța și stabilitatea unei relații, este mare și o poți somatiza. Rezistența organismului este mai scăzută în această perioadă și ar fi bine să te odihnești corespunzător pentru a te reîncărca de energie. Nu este exclus, în cazul în care ai afecțiuni cronice, acestea să se manifeste brusc.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta există riscul unor complicații respiratorii, posibil chiar răceli cauzate de o imunitate scăzută. Oricum, s-ar putea ca simptomele cu care te confrunți acum să fie destul de neobișnuite și mai greu să le găsești remediul. Orice ar fi, nu te documenta de pe internet și nu te trata după ureche. Ai grijă și la alimentație și nu consuma produse nesănătoase. Verifică întotdeauna ingredientele și termenul de valabilitate. De asemenea, ai grijă la deplasări și nu te urca obosit la volan.

Capricornii primesc vești bune

Capricorn/Ascendent Capricorn

Vin vești bune pentru tine, chiar surprinzător de bune, dacă ai de luat rezultatul unor analize. Săptămâna aceasta nu se întrevăd probleme de sănătate. Este chiar o perioadă bună pentru plimbări și reconectare la natură. Unii nativi pot găsi liniștea dacă stau de vorbă cu un duhovnic sau psiholog sau mentor. În a doua parte a perioadei analizate, poți fi mai agitat și nervos, mai irascibil și neatent la ceea ce faci, de aceea este de preferat să eviți deplasările sau să le faci cu atenție.

Vărsător/Ascendent Vărsător

S-ar putea ca săptămâna asta să te simți nemulțumit de tine, neiubit, neînțeles și din cauza asta să fii tentat să cheltui bani, să începi o dietă sau să-ți schimbi look-ul. Nu este nimic rău în asta, însă de preferat ar fi să cauți remedii reale pentru aceste trăiri, iar asta înseamnă să le descoperi cauzele profunde. Starea generală nu va fi tocmai bună. Te vei simbi mai slăbit, vei avea un tonus scăzut și s-ar putea ca spre final de săptămână să pierzi toate rezervele de energie. De aceea ar fi ideal să te odihnești cât mai mult și să nu cultivi fricile și dependențele.

Pești/Ascendent Pești

Și săptămâna aceasta te poți confrunta cu stări de neliniște, agitație interioară și insomnii. S-ar putea să nu-ți poți controla gândurile sau să ai parte de discuții care te întorc pe dos, să afli informații care te sperie. Manifești temeri, neîncrederi și capacitatea de concentrare este scăzută. Din acest motiv, trebuie să ai grijă la deplasări, mai ales dacă te urci la volan. Nu sunt excluse spasmele, tremurăturile și atacurile de panică. Ține cont că în partea a doua a săptămânii te vei simți mai slăbit, deci nu-ți programa activități care-ți cer efort fizic.

Urmărește CSID.ro pe Google News