Plante care aduc noroc, bani și dragoste în casă

Descoperă 5 plante care aduc noroc, prosperitate și dragostea în casă. Pe primul loc este o plantă îndrăgită de mulți români, orhideea!
24.02.2021 | Redactia CSID

În multe culturi se consideră că anumite plante au puterea de a atrage norocul, dragostea și prosperitatea. Iar în contextul actual al pandemiei, tuturor ne-ar prinde bine câte un pic din toate.

Potrivit diys.com, cele mai Instagramabile și aducătoare de noroc plante pe care trebuie să le ai în casă sunt orhideea, urmată la mare distanță de Limba Soacrei (ironic, nu-i așa?).

Vezi mai jos top 5 plante care aduc noroc și tot ce-i mai bun în locuința ta.

Top plante care aduc noroc – trebuie să le ai în casă!

  1. Orhideea

Cea mai populară plantă aducătoare de noroc și dragoste în casă este orhideea. Are aproape 4,5 milioane de haștaguri pe Instagram!

Florile de orhidee în ghiveci sunt foarte frumoase și culorile lor vii animă orice locuință.

  1. Limba soacrei

Este pe locul secund în top plante care aduc noroc – există peste 400.000 de haștaguri pe Instagram cu această plantă.

Se crede că limba soacrei poate să absoarbă energiile negative din casă. Totodată, este o plantă purificatoare, care elimină gazele toxice (în special formaldehida și benzenul, ingrediente conținute de produsele de curățare chimice) și lasă în urmă un aer proaspăt.

  1. Crinul Păcii

„Bronzul” în topul plantelor care aduc prosperitate în casă este luat de Crinul Păcii, o plantă cu peste 180.000 de haștaguri pe Instagram.

Potrivit tradiției feng shui, această plantă are abilitatea de a înlătura energiile negative din casă și de a aduce înțelegere în familie. Bonus: este o plantă care nu necesită îngrijire deosebită. Așa că o poți aduce în casă fără grija că nu ai experiență sau că o vei distruge dacă uiți să o uzi câteva zile.

  1. Arborele Banilor (Castan Malabar)

Pe locul 4 se află arborele aducător de bani, Castanul Malabar, cu peste 175.000 de haștaguri pe Instagram. Așa cum sugerează și numele, această plantă are menirea de a-ți aduce noroc pe plan financiar. Așteptăm să ne spui dacă te-ai îmbogățit!

  1. Arborele de Jad

Pe ultimul loc în top 5 plante care aduc noroc se află Arborele de Jad, cu peste 120.000 de haștaguri prezente pe Instagram. Se spune că această plantă este benefică antreprenorilor, deoarece ar aduce prosperitate și succes.

Alte plante care îți pot aduce noroc, succes și energie pozitivă sunt: ficusul, iedera diavolului, bambusul norocos, feriga sabie și lămâiul.