Ioana Dumitrache, blogger: cum a slăbit 40 de kilograme

Ioana Dumitrache este blogger și influencer, iar povestea sa de slăbire a inspirat multe persoane să adopte un stil de viață sănătos. În procesul de slăbire, Ioanei i-a fost alături Iulian Dinu, antrenor de fitness.
14.03.2021 | Beatrice Osanu

Ioana Dumitrache este unul dintre cei mai cunoscuți blogger din România. Ioana a devenit cunoscută și datorită poveștii sale de slăbire. După cum mărturisește pe blog, Ioana Dumitrache a reușit să slăbească 40 de kilograme în perioada 2015-2017. Performanța s-a datorat alimentației sănătoase și antrenamentelor făcute alături de Iulian Dinu,

„Eu am povestit totul pe blogul meu și pe conturile mele de social media. A contat și faptul că am început să mă simt eu bine cu mine ca persoană. Aceasta atât punct de vedere fizic (acele kilograme în plus îmi apăsau greu pe coloană), dar și psihic. Pur și simplu, a început să-mi placă din ce în ce mai mult de mine, de persoana care eram atunci când îmi forțam limitele” ne-a mărturisit în emisiunea CSID.RO Live Ioana Dumitrache.

Una dintre provocările unui proces de slăbire pe termen lung este conectarea la motivația permanentă. Iar în cazul Ioanei a contat foarte mult colaborarea cu antrenorul de fitness Iulian Dinu. „Pe mine, m-a ajutat foarte mult Iulian, ca să mă schimbe, să mă reconfigureze ca om. Eram un om extraordinar de sedentar. Noi am făcut o echipă foarte bună, el are un dar de a motiva oamenii și se pare că mi l-a transmis și mie” spune Ioana Dumitrache.

Mai multe informații despre povestea de slăbire a Ioanei Dumitrache puteți afla din interviul video pe care ni l-a acordat în cadrul CSID.RO Live!