Carmen Brumă: cât de des e bine să ne cântărim

Carmen Brumă ne-a vorbit în emisiunea CSID.RO Live despre importanța dietei și sportului, dar și despre evaluarea greutății pe cântar.
  • Publicat:

Carmen Brumă este de mulți ani un promotor fervent al unui stil de viață sănătos. Acesta include o dietă echilibrată și programe de sport făcute acasă sau în parc, cu ajutorul unor accesorii simple precum coarda sau greutățile.

În interviurile pe care ni le-a acordat de-a lungul timpului, Carmen Brumă a insistat mereu asupra consecvenței. Aceasta este unul dintre secretele slăbirii și menținerii în formă, alături de dietă și mișcare. Carmen Brumă este de părere că 20 de minute de sport pe zi sunt suficiente pentru a fi sănătoși.

Dacă vrem în schimb performanță în sport sau cel puțin o transformare majoră, lucrurile se schimbă. Există un set de reguli recomandate pentru a ne atinge obiectivele.

„Contează în primul conștientizarea faptului că ceea ce este cel mai important este ceea ce mâncăm. În ceea ce privește slăbirea, alimentația contează mai mult decăt mișcarea.  De asemenea, trebuie să se conștientizeze faptul că fără disciplină și dietă pe pe primul loc, slăbirea nu este posibilă, mai ales pe termen lung. Disciplina și organizarea sunt principalele elemente care ajută la atingerea scopului, adică silueta mult dorită. De mare folos, este și un plan alimentar bine gândit și structurat. Și bineînțeles, totul trebuie asezonat cu sport” ne-a declarat Carmen Brumă.

Un alt aspect abordat cu Carmen Brumă a fost și cel al cântăririi pe parcursul procesului de slaăbire. Unele persoane aleg să se cântărească frecvent, altele nu o fac deloc și mai sunt și cele care apelează la cântar fără a intra în panică, în anumite momente de pe parcursul procesului de slăbire.

Ce părerea are Carmen Brumă despre cântărire puteți afla din intervenția sa video din cadrul emisiunii CSID.RO Live!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult