Carmen Brumă: secretele unui bun metabolism

Carmen Brumă a fost invitată în emisiunea CSID.RO Live unde a vorbit despre diete, sport, slăbire și menținere.
  • Publicat:

Carmen Brumă este una dintre celebritățile din România care promovează un stil de viață sănătos. Iar cel mai sugestiv și inspirațional este propriul exemplu. Vedeta este un model pentru toți cei care vor să slăbească și să se mențină printr-un stil de viață sănătos. Dovadă sunt meniurile și antrenamentele pe care Carmen Brumă le face și le postează pe Facebook, Instagram și site.

Invitată într-una dintre emisiunile CSID.RO Live, Carmen Brumă a punctat elementele esențiale dintr-un program de viață echilibrat, bazat pe dietă, sport și consecvență. Iar unul dintre elementele cheie pentru slăbire și menținere este un metabolism bun.

Metabolismul depinde și de conduita până la o anumită vârstă. Dacă avem grijă de masa musculară și o lucrăm în mod constant, atunci ne vom bucura de un metabolism bun și vom putea mânca un pic mai mult, fără să ne îngrășăm” spune Carmen Brumă.

Așadar un metabolism bun se menține prin aport suficient de proteine și exerciții care lucrează și mențin masa musculară.

Însă ce ne facem când avem o poftă exagerată sau ne e foame pentru că nu ne-am săturat cu o porție corectă? Iată cum procedează Carmen Brumă: „Dacă mă apucă poftele, așa cum este normal pentru oricine, aplic o tehnică ce dă rezultate în cazul multor persoane. Aștept minimum 10 minute din momentul în care apare pofta până când se presupune că încep să mănânc. În caest timp, mă gândesc la ce urmează să fac și evaluez urmările. Beau apă, inspir, expir și de cele mai multe ori, amânarea mă ajută să-mi temperez pofta. Dacă după aceste 10 minute, mi-e poftă în continuare, atunci mănânc”.

Mai multe trucuri despre slăbire și menținere puteți afla din intervenția video a lui Carmen Brumă din CSID.RO Live!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult