Carmen Brumă și Anca Bucur: „Dacă părinții fac sport, vor face și copiii”

01.06.2021 | Beatrice Osanu

Carmen Brumă, realizator tv și Anca Bucur, Miss Fitness Universe, au vorbit, în emisiunea CSID LIVE, despre importanța  practicării sportului pentru sănătatea copiilor. Ambele au recunoscut că nu este suficient să vorbești celor mici despre importanța mișcării. Cel mai mult contează ca micuții să-i vadă pe părinți făcând sport și să li se alăture. Dacă părinții fac sport, vor face și copiii.

Carmen Brumă  este realizator tv și, la cei 43 de ani ai săi, are o siluetă de invidiat. Vedeta are un program susținut de fitness și o dietă foarte atent supravegheată. Carmen este partenera de viață a realizatorului tv Mircea Badea și au împreună un băiețel de 7 ani, Vlad.

Dacă părinții fac sport, vor face și copiii

Carmen Brumă a mărturisit pentru CSID că, alături de Mircea, a ales să se comporte natural în privința activităților fizice destinate copiilor. „Nu cred că un copil va face ceea ce-i spui tu, daca acest lucru nu este dublat de exemplul personal al părinților. Pot să-i spun eu lui Vlad să facă mișcare de dimineața până seara, dacă pe mine mă va vedea stând pe canapea toată ziua, nu cred că va avea efect. El m-a văzut pe mine de mic făcând spor, pe tatăl lui la fel…”

Carmen Brumă spune despre Vlad că este un copil activ, care a încercat mai multe sporturi, iar acum merge la tenis. Nu este exclus ca micuțul să îmbrățișeze și alte sporturi:„ O să mergem și la alte activități sportive și, într-un final, o sa alegem una. Dacă avem ce alege…” a glumit vedeta.

Anca Bucur: „Ieșim cu căruciorul la alergat”

Anca Bucur a câștigat de 6 ori titlul Miss Fitness Universe, mamă a unui băiețel  în vârstă de aproape 3 ani și a unei fetițe de 10 luni.
Sportiva spune că amândoi copiii asistă la antrenamentele pe care le practică acasă. Dacă este nevoie să le facă în afara sălii, cei mici o însoțesc aproape întotdeauna. „Rareș venea cu mine în scoică (n.r coșuleț de transportat bebeluși) atunci când aveam antrenamente în afara casei. Rareș este foarte energic și este foarte atras de toate activitățile care implică mișcare. Ana este încă mică, dar și ea parcă își dorește să o ia la goană”.

Anca Bucur a mărturisit că ea și soțul ei ies zilnic afară, iar la sesiunile de alergat participă și cei mici. „Îmi doresc pentru ei, indiferent ce vor alege să facă în viață, să prindă gustul sportului, pentru sănătatea lor, în primul rând”.