Ochelarii care te slăbesc

Japonezi au fabricat o pereche de ochelari care "transformă" - pentru ochii şi papilele purtătorului - biscuiţii fazi în prăjituri delicioase cu ciocolată.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ochelarii care te slăbesc

Japonezi au fabricat o pereche de ochelari care „transformă” – pentru ochii şi papilele purtătorului – biscuiţii fazi în prăjituri delicioase cu ciocolată. Ei au creat mai multe tipuri de rame echipate cu numeroase softuri informatice şi sisteme de realitate augmentată, cu scopul de a înşela simţurile purtătorului.

Astfel, o prăjitură ţinută în palmă poate să îi apară utilizatorului ca fiind mult mai mare decât este în realitate. În cadrul testelor, cobaii au mâncat, în medie, cu 10% mai puţini biscuiţi atunci când aceştia apăreau cu 50% mai mari, graţie acestor ochelari.

 

Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Instrucţie de teama cancerului
Instrucţie de teama cancerului
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: