Pateul de raţă, înlocuit de Faux Gras?

Vegetarienii care înghit în sec la gândul gustului luxuriant al aperitivului franţuzesc au o alternativă cât se poate de apetisantă.
Pateul de raţă, înlocuit de Faux Gras?

Vegetarienii care înghit în sec la gândul gustului luxuriant al aperitivului franţuzesc au o alternativă cât se poate de apetisantă.

Gustul său a fost imitat întru totul de Faux Gras, versiunea vegetală a pateului de raţă.

Reţeta se bazează pe nuci şi linte, iar producătorii susţin că produsul lor este mai sănătos decât originalul, datorită conţinutului mult mai scăzut de grăsime.

În plus, susţin că ar fi şi mai gustos.

 

Diana Suciu

Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere