Copilă de 11 ani, diagnostic cumplit după un accident stupid la locul de joacă: „Poppy e o fetiță tare curajoasă”

Poppy Vanner a aflat că suferă de o boală nemiloasă, după s-a accidentat pe o trambulină din curtea casei.
  • Publicat:

Poppy Vanner, o fetiță de 11 ani, originară din orașul Crewe, Anglia, a fost diagnosticată cu cancer osos, după ce s-a lovit la picior, în curtea casei. Accidentarea a scos la iveală, ulterior, că suferea de o boală gravă.

Fetița s-a accidentat în timp ce se juca

Poppy Vanner, o copilă în vârstă de doar 11 ani, a primit un diagnostic crunt, după ce a căzut și s-a accidentat la picior, în curtea casei sale din Crewe. Incidentul i-a provocat umflături mari la genunchi, iar părinții săi au dus-o de urgență la spital. Din nefericire, diagnosticul a fost unul crunt pentru ea. Avea mai multe tumori la nivelul oaselor.

Minora a alunecat și a căzut în timp ce sărea pe trambulina din curte. Căzătura i-a provocat umflături la pirior, sub genunchi, care nu se diminuau deloc. Din acest motiv, părinții ei au dus-o la doctor. Testele suplimentare au arătat că avea osteosarcom, o formă de cancer osos.

Medicii au diagnosticat-o cu cancer osos

Citește și: Boala cruntă cu care a fost depistat micuțul George, imediat după ce mama lui i-a făcut o fotografie cu blitz

După diagnosticul din 9 octombrie, Poppy a început să se pregătească pentru tratamentul de chimioterapie. Boala a avansat destul de mult, iar fetița a ajuns să se deplaseze acum într-un scaun cu rotile.

Poppy a început deja chimioterapia

Pe 20 noiembrie, copila a început chimioterapia la Spitalul de Copii Alder Hey din Liverpool, care va dura aproximativ opt luni. Cu toate că suferă enorm, Poppy nu a lăsat diagnosticul devastator să o doboare și speră ca într-o bună zi să se vindece.

„Poppy este o tânără foarte curajoasă. Tumora i-a provocat dureri severe în ultimele săptămâni. Nu vrea decât să poată merge din nou. În plus, Poppy își dorește să danseze în dormitorul ei și să meargă la magazinul ei preferat”, a declarat Colin, tatăl fetei.

Citește și: 6 remedii care te scapă de greață în sarcină, chimioterapie sau toxiinfecție alimentară

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân