Cum să faci sex în zilele de caniculă

Sex pe caniculă? Se rezolvă. Temperaturile crescute nu trebuie să împiedice momentele romantice dintre tine şi partener.
  • Publicat:
Cum să faci sex în zilele de caniculă
Sursa foto: Shutterstock

Sezonul cald nu aduce numai temperaturi crescute, ci şi mai multă pasiune în dormitor. Aşa este! Mai multe grade în termometre, mai puţine haine şi mai mult sex cu partenerul. Un studiu australian arată că pe timpul verii oamenii sunt mult mai activi sexual. Dar uneori aşternuturile nu rămân reci aşa cum ne-am dori, iar căldura din dormitor şi disconfortul creat pot strica momentul cu partenerul.

Pentru a evita situaţiile inconfortabile şi pentru a ne bucura de partener şi în zilele de caniculă, iată câteva sfaturi utile.

Încearcă poziţia doggy style

Nu cred că îţi doreşti lipit de tine un corp transpirat şi, cum majoritatea poziţiilor sunt destul de intime, iar contactul partenerilor este relativ mare, doggy style este cea mai potrivită în acest sens. Partenerul trebuie să-şi folosească doar mâinile sau, de ce nu, poate să nici nu facă acest lucru. Totodată, poţi uita de dormitor şi poţi încerca sexul pe o suprafaţă rece, cum ar fi o masă, pe gresie sau oriunde-ţi doreşti.

Folosiţi doar mâinile

Dacă aerul condiţionat nu funcţionează sau nu face faţă, încercaţi să vă limitaţi doar la atingerile cu ajutorul mâinilor. Masturbarea reciprocă poate fi un început bun pentru partida de sex ce urmează, iar dacă ştii şi zonele pe care să le atingi, partenera poate ajunge la orgasm fără să fie nevoie de penetrare.

Sexul în natură

Da, este un subiect controversat, dar se poate afla pe lista de ”to do once in a lifetime” a oricărei persoane. Atât să nu vă lăsaţi prinşi, dar şi în acest sens avem un material prin care vă oferim câteva sfaturi utile.

Preludiul în apă

Fie că vorbim de piscină, jacuzzi sau duş, sexul în apă poate fi un dezastru pentru că apa îndepărtează lubrifiantul natural al vaginului, iar astfel penetrarea devine destul de dureroasă şi inconfortabilă. Aşa că, îţi propunem ca doar preludiul să aibă loc în acest mediu.

Foloseşte cuburi de gheaţă

Joaca cu partenerul vă va apropia şi mai mult. Pe lângă faptul că este fun să foloseşti cuburi de gheaţă, instant se creează o scenă erotică prin care te poţi juca cu mintea partenerului.

Dă drumul la aerul condiţionat

Dacă plănuieşti timp cu persoana iubită, înainte de a vă pune pe fapte lăsaţi aerul condiţionat să răcească încăperea. Astfel, veţi crea un mediu ideal atunci când temperaturile sunt crescute, iar sexul nu se va lăsa cu amintiri neplăcute.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”