Poziţii sexuale ideale pentru o penetrare adâncă

Multe femei îşi doresc să aibă parte de sex sălbatic, iar o penetrare adâncă face parte din aceste cereri.
  • Publicat:
Poziţii sexuale ideale pentru o penetrare adâncă
FOTO: 123rf.com / Poziţii sexuale ideale pentru o penetrare adâncă

Nu întotdeauna avem dispoziţia necesară pentru sexul acela sălbatic, mai ales atunci când ne aflăm în apropierea perioadei menstruale, iar vaginul şi cervixul sunt destul de sensibile. Dar uneori, o penetrare adâncă ne oferă cele mai mari plăceri. Atunci când are loc penetrarea adâncă, penisul şi vaginul se îmbină perfect, creând astfel o senzaţie confortabilă.

În plus, experienţa devine mai intensă, deoarece are loc stimularea continuă a punctului G, iar apropierea corpurilor nu face altceva decât să creeze o conexiune emoţională între parteneri. Există câteva poziţii sexuale care îţi pot garanta aceste senzaţii care te vor face să tânjeşti după ele.

Cowgirl cu faţa. Această clasică poziţie are numeroase beneficii, iar o penetrare adâncă se numără printre ele. În timp ce partenerul stă lungit pe spate, introdu penisul în vagin cât de adânc poţi. Pentru o penetrare mai adâncă, depărtează larg picioarele. De asemenea, ce este minunat la această poziţie: faptul că poţi controla viteza, penetrarea, dar şi stimularea clitorisului, iar partenerul se poate juca cu sânii tăi. Bineînţeles, acelaşi efect poate fi obţinut şi dacă stai cu spatele la partener, iar în această situaţie îl poţi stimula jucându-te cu testiculele lui. Experienţa va deveni tot mai profundă, iar iubitul îţi va mulţumi pentru asta!

Poziţia misionarului. Pentru această poziţie faţă-n faţă este nevoie şi de puţină flexibilitate. Începe prin a sta în poziţia misionarului şi încearcă să ţii picioarele deasupra capului, apropiate. Acest unghi îi permite partenerului o penetrare adâncă. În cazul în care flexibilitatea nu este punctul tău forte, poţi pune o pernă sub şolduri. Astfel, vaginul se va afla la o altă înălţime, într-un unghi similar picioarelor.

Doggy-style. Doggy style este o poziţie sexuală clasică ce permite o penetrare adâncă. Interesant este că îţi poţi ajusta unghiul de penetrare folosindu-te de genunchi sau şolduri. Fie că stai în pat sau pe margine, lasă-ţi partenerul să aibă control asupra penetrării.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”