Cum să faci sex în aer liber fără să fii prins

Sexul în public pare a fi o adevărată provocare, dar pentru mulţi dintre parteneri este un mod ideal de a simţi plăcere.
  • Publicat:
Cum să faci sex în aer liber fără să fii prins
FOTO: 123rf.com / Sexul în public: cum să faci sex în aer liber fără să fii prins

Vara aceasta, aţi putea să vâ faceţi puţin de cap cu partenerii departe de dormitorul clasic, dar mare grijă să nu vă lăsaţi prinşi. Deşi este posibil ca după o partidă nebună de sex în aer liber să vă treziţi cu frunze în păr şi nisip pe unde nu ar trebui să fie, amândoi vă veţi reaminti cu zâmbetul pe buze de momentele orgasmice. Sexul este dorinţă, plăcere, distracţie şi un strop de nebunie. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să nu staţi stresaţi!

Nu vâ lăsaţi prinşi. Unul dintre cele mai incitate aspecte ale sexului în aer liber este ideea că aţi putea fi prinşi sau văzuţi. Luaţi în calcul acest aspect pentru a evita să aveţi de-a face cu autorităţile sau, de ce nu, să ajungeţi pe Internet. În plus, când vorbim de sexul în locuri publice, nu înseamnă că tu şi partenerul trebuie să vă opriţi în mijlocul străzii şi să începeţi să vă faceţi de cap. Trebuie să fiţi cât mai discreţi.

Locul, cel mai important.  După ce am stabilit ce înseamnă, de fapt, sexul în locuri publice, este foarte important să aducem în discuţie şi locurile în care poate avea loc următoarea voastră partidă de sex. De exemplu, puteţi face sex în pădure. Este un loc intim, relativ ferit de ochii lumii şi ideal pentru a nu vă face griji că vă aud vecinii. Acelaşi lucru îl putem spune şi despre plajă unde cerul liber, nisipul fin şi valurile înspumate pot crea o atmosferă de neuitat. Alegeţi întotdeauna un loc mai puţin cunoscut sau un loc neaglomerat. Până la urmă, pe plajă sunteţi aproape dezbrăcaţi. De ce să nu profitaţi de asta?

Sub cerul liber. Iată încă o variantă, dar de data aceasta pe timpul nopţii şi nu la mare, ci în camping. Aveţi nevoie de un cort confortabil şi un sac de dormit. O altă propunere ar fi piscina. Deşi avem câteva motive pentru care nu suntem de acord cu sexul în piscină, pentru că asta implică pericole, în cazul în care nu vă rămâne altă variantă, iar tu şi partenerul suntem înfierbântaţi, atunci mergeţi pe această variantă.

Fiţi pregătiţi pentru orice situaţie. Dacă ştiţi că urmează să faceţi sex în aer liber, întotdeauna să aveţi la voi o pătură sau un prosop. Pe lângă faptul că vă fereşte de pietre, rădăcini ale copacilor, nisip, scoici şi altele, este un mod rapid de a vă acoperi la nevoie. Nu uitaţi lubrifiantul, prezervativele şi şerveţelele umede. Şi, bineînţeles, spray-ul de ţânţari pentru a nu fi ţinte uşoare.

Trăiţi momentul. Într-adevăr, poate că mai puteaţi aştepta să ajungeţi acasă, dar tentaţia de a face sex în locurile publice este şi mai mare atunci când există şi o doză de pericol. Implicaţi-vă, nu vă stresaţi prea tare la gândul că aţi putea fi văzuţi şi lăsaţi plăcerea să vă învăluie fiecare parte a corpului.

Alegeţi poziţiile potrivite. Cele mai potrivite poziţii sunt cele în picioare. Astfel, nici nu vă murdăriţi şi nici nu simţiţi disconfort. Succes şi orgasme de neuitat!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”