5 poziţii sexuale în care te poţi juca cu testiculele partenerului

Nu toţi bărbaţii preferă ca testiculele lor să fie atinse în timpul sexului, dar şi cei care iubesc acest lucru abia aşteaptă!
  • Publicat:
5 poziţii sexuale în care te poţi juca cu testiculele partenerului
FOTO: 123rf.com / 5 poziţii sexuale în care te poţi juca cu testiculele partenerului
Testiculele, cunoscute sub diferite alte nume ”colorate” sunt destul de ignorate atunci când vorbimd e zonele erogene ale bărbaţilor. Deşi nu toţi bărbaţii preferă ca acestea să fie atinse, multora dintre ei le-ar plăcea ca acestea să fie delicat atinse, mângâiate sau, de ce nu, putem vorbi chiar de o atingere fermă. Deseori ne gândim la reacţiile pe care bărbaţii le au atunci când sunt loviţi în testicule şi mai ales la durerea pe care o resimt. Tocmai de aceea, multe femei nu doresc să-şi rănească partenerul.
 
Dacă iubitul tău îşi doreşte o experienţă de neuitat, iar pe lista lui de dorinţe se numără şi atingerea testiculelor, există numeroase poziţii sexuale care îţi permit să-i faci pe plac. Iată cinci dintre ele, cele mai recomandate de experţi pentru InStyle.
 
Clasicul cowgirl. Nu mai este nevoie să intrăm în prea multe detalii în privinţa acestei poziţii. Se vorbeşte des despre ea, iar asta pentru că este extrem de eficientă. Pe lângă faptul că îţi oferă o experienţă de neuitat, îţi permite să ai control atât asupra vitezei, cât şi asupra penetrării. Mai mult, ai acces cu uşurinţă la testicule, veste bună pentru partenerul tău. Poţi să le masezi delicat, iar dacă îţi este greu să-ţi suceşti trunchiul, te poţi întoarce cu spatele la partener, fiind mult mai uşor să-ţi satisfaci iubitul.
 
Sexul oral. Sexul oral este ideal atunci când vrei să-ţi satisfaci iubitul şi să te joci cu testiculele lui. Poţi folosi mâinile pentru a le masa sau, de ce nu, le poţi atinge delicat cu buzele şi limba. În plus, partenerul tău se poate bucura de imaginea pe care o creezi, lucru care îl va ajuta enorm în actul sexual. Până la urmă ştim că totul pleacă de la creier, iar mintea este cea care trebuie prima oară stimulată.
 
Doggy style. Deşi pare că partenerul tău are control asupra actului sexual, această poziţie îţi permite să aduci o schimbare. În timp ce partenerul te penetrează pe la spate, printre picioare poţi ajunge cu mâinile la testicule, ceea ce-ţi va permite să-l duci pe culmile plăcerii.
 
69. Iată o pozţie care-ţi oferă accesul cu uşurinţă la testiculele partenerului. Fără alte introduceri, aceasta este una dintre poziţiile în care ambii parteneri au de câştigat.
 
Jucării pentru testicule. Dacă partenerul iubeşte ca în partidele de sex să fie implicate şi testiculele, puteţi experimenta cu ajutorul jucăriilor sexuale. De exemplu, inelele vibratoare pot fi o opţiune excelentă.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui