CSID: Ceaiul anti-adipos are efecte negative?

O cititoare intreaba specialistul.
  • Publicat:
CSID: Ceaiul anti-adipos are efecte negative?
CSID:

Vreau sa slabesc si m-am gandit ca un ceai anti-adipos mi-ar fi de folos. Nu vreau sa slabesc decat 2, 3 kg (pe care le-am acumulat de sarbatori). Am 30 de ani si 1,70 m si 58 kg. Crezi ca pe termen lung, ceaiul anti-adipos ar putea avea efecte negative asupra sanatatii?

Ceaiul „de slabit” are in principal un efect diuretic si de accelerare usoara a tranzitului intestinal si este foarte posibil ca, alaturi de un regim de exercitii fizice regulate, de minimum 30 minute, de 3-4 ori pe saptamana, in aceasta perioada sa te ajute sa scapi de cele 2-3 kg acumulate de sarbatori.

Parerea mea este sa nu abuzezi de acest ceai, sa il bei maximum 2-3 saptamani, intrucat un efect diuretic si depurativ puternic si sustinut poate conduce la un dezechilibru mineral si deshidratare. Si mai cred ca fiind vorba doar de 2-3 kg, sportul si revenirea la un regim normocaloric sunt suficiente.

Despre gandirea pozitiva

Te urmaresc si iti citesc articolele cu interes. Esti un exemplu pentru mine si nu stiu de ce, consider ca esti o persoana foarte pozitiva si gandesti pozitiv. Spune-mi te rog, daca gandirea pozitiva te ajuta sa ai succes in cariera, sa arati mai bine, sa fii o mama mai buna si sa te simti mai bine in pielea ta.

Trec printr-o perioada mai neagra a existentei mele si vreau sa aud astfel de lucruri, care sper sa-mi lumineze drumul si sa-mi dea putere sa o iau de la capat.

Draga Angelica, viata este un lung sir de incercari care trebuie trecute, iar cea mai eficienta metoda, cred eu, este descoperirea partii bune a lucrurilor. Sunt uneori situatii in care te simti nedreptatit si iti este greu sa fii optimist, sa redescoperi in tine puterea de a zambi si de a fi pozitiv, si este normal.

Dar daca iti urmezi valorile, principiile si ramai alaturi de cei care conteaza cu adevarat pentru tine, esti pozitiv fara sa iti dai seama si esti un sprijin pentru cei apropiati. Fii tare si ia-o de la capat, fiindca este vorba de destinul tau.

Televizorul si sanatatea noastra

Este adevarat ca electronicele: televizorul, computerul, cuptorul cu microunde atenteaza la sanatatea noastra prin undele electromagnetice pe care le emit?

Da, este adevarat, si s-au speculat multe informatii cu privire la influenta lor. Adevarul este ca totusi aceste aparate electrocasnice moderne nu genereaza un camp electromagnetic atat de puternic incat sa ne perturbe propiul nostru sistem electromagnetic. Ceea ce putem face este sa petrecem mai mult timp in aer liber, in parc, in contact cu pamantul si vegetatia.

Citeste si Si ceaiul te poate ajuta sa slabesti!
                  Slabeste rapid si fara efort!

Foto: SHUTTERSTOCK
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nutritia si ficatul
Nutritia si ficatul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”