Fii happy!

Primul pas spre fericire este atitudinea pozitiva.
  • Publicat:
Fii happy!
Cum să fii fericit: 6 obiceiuri ce ar trebui incluse în orice rutină sursa foto: Shutterstock

Primul pas spre fericire este atitudinea pozitiva. Nu trebuie sa stai cu mainile in san si sa astepti sa-ti pice starea de bine din cer. Poti incepe sa gandesti pozitiv chiar din acest moment. Cum? Prin identificarea gandurilor negative si contracararea lor.

Numara-ti atuurile, nu punctele slabe
E bine sa fii corect informata in privinta noilor studii cu privire la emotiile pe care le experimentam. Se zice la carte ca atunci cand cineva isi trece in revista un jurnal al satisfactiilor si are in vedere o lista zilnica cu lucrurile pe care le apreciaza in viata, incearca un sentiment accentuat de multumire.

Este o tendinta naturala a fiecaruia de a lua lucrurile ca si cum i s-ar cuveni, chiar in tragic de multe ori, cand nu iese pasenta. Dar daca stai si te gandesti de cate lucruri bune ai parte, nu trece mult timp pentru a percepe cat de norocoasa esti.


Logodna, dar fara inel
Ai fost vreodata implicata intr-o activitate placuta, indiferent daca este snowboard, gradinarit sau desen, incat sa pierzi notiunea timpului? Daca da, atunci stii prea bine ce inseamna sa fii absorbita de ceva pentru ca este provocator, placut si-ti ofera satisfactii. S-a tras deja concluzia: fericirea este generata de tot ce determina pierderea constiintei de sine. Cu cat te lasi mai mult dusa de val, vei imbratisa provocarile, si astfel vei fi tot mai fericita.

Reincarca-te cu energie!
Exercitiile fizice pot sa-ti mentina tonusul la cote ridicate insa, in aceeasi masura, este nevoie de relaxare. Studii recente au demonstrat faptul ca un somn de calitate are o influenta substantiala asupra modului in care noi, femeile, ne bucuram de viata. Locuri fruntase ocupa activitati placute gen sex, conversatii, lectura sau socializare. S-a ’nteles!?

Ia-ti o fata fericita!
Daca zambesti cu ochii si cu gura, daca vorbesti cu o voce vesela si pasesti plina de incredere, prin asta chiar poti atrage starea respectiva, stiintific s-a demonstrat. Studiile arata ca oamenii care au fost fortati sa zambeasca au experimentat o accentuare a starii de buna dispozitie dupa aceea. Asa ca poarta-te ca si cum te-ai plimba pe partea insorita a strazii, desi este innorat afara. Sunt sanse sa devii mai fericita inca de la primii pasi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum sa fii o lady
Cum sa fii o lady
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân