Cum sa fii o lady

A fi o lady implica multe calitati si abilitatea de a te descurca in aproape orice situatie.
  • Publicat:
Cum sa fii o lady
Cum sa fii o lady

Nimeni nu devine o lady prin simplul fapt ca este femeie. Ce face insa diferenta? Conform definitiei termenului, cuvantul-cheie e autoeducatia. Acest mic tratat de eleganta „Cum sa fii o lady” vine in sprijinul dorintei de a fi la inaltime in orice situatie.

Cum te imbraci la serviciu
O lady nu trebuie sa poarte imbracaminte prea decoltata, care sa-i faca pe altii sa se jeneze si urmeaza exemplu sefei ei cand decide cu ce sa se imbrace. Si nici nu-si aranjeaza bretelele sutienului ori decolteul in public. Obligatoriu pantofii vor fi lustruiti.

Ce trebuie sa faci daca automobilul ti-a ramas in pana
Cand automobilul ii ramane in pana pe autostrada, o lady nu va incerca sa faca semn celorlalti participanti la trafic. Ea isi va folosi in acest sens telefonul mobil sau va astepta sosirea unui politist care sa o ajute.

Cum raspunzi unei invitatii
O lady nu vine niciodata la un eveniment cu sau ca persoana neinvitata. De asemenea, nu va merge cu prietenul ei la o petrecere decat daca i se sugereaza acest lucru. Daca insa pe invitatie se mentioneaza: „Doar prezentare de condoleante“, o lady isi informeaza gazda doar daca nu poate da curs invitatiei.

Ce poseta sa alegi pentru o anumita ocazie
O adevarata lady trebuie sa fie constienta ca poseta pe care o are asupra ei (in cazul in care poarta una) ii tradeaza statutul social. De asemenea, o lady nu pune pe masa, in vazul tuturor, tot ce are in poseta.

Cum poti afla trecutul sexual al barbatului
Unei adevarate lady nu trebuie sa-i fie rusine si sa se intereseze de viata sexuala a barbatului cu care ar putea avea relatii intime. Se asteapta ca barbatii care apar in viata ei sa inteleaga bine semnificatia cuvantului „Nu“. In caz contrar, nu va accepta ca ei sa patrunda in viata ei.

Cum aranjezi o cina
O adevarata lady are totul pregatit inainte de sosirea primilor oaspeti. Nu le va deschide usa in capot si doar pe jumatate machiata. Daca se sparge vreo piesa de portelan, ea nu se va arata iritata si nici nu va ingadui oaspetilor sa se simta vinovati din cauza unui asemenea accident.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Femeile prefera sefii in locul sefelor
Femeile prefera sefii in locul sefelor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân