Are 50 de ani, dar arată ca o puștoaică! Dieta secretă a lui Jennifer Garner

În luna aprilie, Jennifer Garner a împlinit 50 de ani, pe care nici măcar nu îi arată. Ce dietă urmează actrița pentru a arăta atât de bine.
  • Publicat:
Are 50 de ani, dar arată ca o puștoaică! Dieta secretă a lui Jennifer Garner
Foto: shutterstock / Are 50 de ani, dar arată ca o puștoaică! Dieta secretă a lui Jennifer Garner

În luna aprilie, Jennifer Garner a împlinit 50 de ani, pe care nici măcar nu îi arată. Actrița se menține cu ajutorul unei diete bogate în fructe și legume proaspete, dar și cu ajutorul sportului. Potrivit Cosmopolitan, Garner a început să se antreneze cu antrenorul celebrităților, Kelly LeVeque, în urmă cu câțiva ani pentru a se pregăti pentru rolul său din pelicula Peppermint. Vedeta a urmat celebra formulă a antrenorului care include proteine, grăsimi, fibre și verdețuri.

După ce a gustat prima oară smoothie-ul dens în nutrienți, creat de Kelly, Jennifer Garner s-a îndrăgostit nu numai de gustul delicios al preparatului, cât și de beneficiile pe care le-a simțit pe propria piele.

„Este mai delicios decât pare! Am început să mă antrenez cu Kelly în urmă cu câteva luni pentru a mă pregăti pentru filmul Peppermint și încă de atunci, la micul dejun, consum acest smoothie. Astăzi, am decis să fac pe omul de știință și să văd dacă piureul organic și presat la rece poate fi substitutul pentru fructele de pădure care-mi lipseau din frigider. Și da, funcționează”, a spus Jennifer într-o postare pe contul ei de Instagram.

Rețeta de smoothie constă în pudră proteică, semințe de in, semințe de chia, unt de arahide, lapte de migdale, spanac, afine și gheață. Potrivit Cleveland Clinic, afinele sunt bogate în antioxidanți care ajută la reglarea indicelui glicemic. Dieta „Be Well By Kelly”, care aparține antrenoarei de fitness, este menită să reducă poftele de mâncare și să mențină indicele glicemic la valori optime. De asemenea, Medical News Today notează că fructele de pădure sunt bogate în vitamina C și sprijină prevenirea cancerului, sănătatea mentală și managementul diabetului.

Mai mult, antioxidanții care se regăsesc în afine ajută în lupta împotriva radicalilor liberi și reduc stresul oxidativ care afectează pielea.

Acest smoothie, pe care actrița îl consumă în fiecare dimineață, o ajută să capete energie și să obțină acea senzație de sațietate. În urma unui interviu cu Wired, Garder a mărturisit că „Mi-a plăcut atât de mult dieta încât am continuat să o urmez”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân