Rețetă smoothie pentru slăbit: scapă de burtă cu șase ingrediente!

Caloriile în exces și porțiile uriașe duc la apariția burții. Așadar, venim în ajutor cu o rețetă smoothie pentru slăbit.
  • Publicat:
Rețetă smoothie pentru slăbit: scapă de burtă cu șase ingrediente!
Foto: shutterstock

Îți vine să crezi sau nu, poți scăpa de grăsimea de pe burtă într-un mod extrem de sănătos: fără zahăr adăugat și fără calorii în exces. Atunci când încercăm să slăbim, în specoal să reducem grăsimea abdominală, urmăm o anumită dietă care să țintească această zonă. Ei bine, ceea ce mănânci face o diferență uriașă când vine vorba de reducerea grăsimii viscerale, un tip de grăsime localizată în abdomen. Caloriile în exces și porțiile uriașe duc la apariția burții. Așadar, venim în ajutor cu o rețetă smoothie pentru slăbit.

Deși smoothie-urile pot conține de cele mai multe ori zahăr adăugat și mai ales să fie sărace în calorii provenite de la grăsime sau proteine care să îți potolească foamea, anumite rețete pot avea între 800 și 1200 de calorii, ceea ce nu este deloc sănătos pentru indicele glicemic și îți poți sabota eforturile de a scăpa de kilogramele în plus. Iată o rețetă simplă și super sănătoasă care să-ți țină de foame și, totodată, să te ajute să scapi de grăsimea de pe burtă.

Rețetă smoothie pentru slăbit

Ingrediente:

  • 240g kefir
  • 1 linguriță pudră de cacao
  • 1 linguriță unt de arahide
  • 1 linguriță de pudră de unt de arahide
  • 1 linguriță de stevia
  • un pahar cu gheață

Cum te ajută acest smoothie în procesul de slăbire?

Acest smoothie conține undeva la 350 de calorii, 20 de grame de proteină și 3 grame de fibre. De asemenea, vine la pachet și cu aproximativ 30 grame de carbohidrați, iar fiind o rețetă scăzută în zahăr adăugat, bogată în proteine și care conține bacterii sănătoase este ideală pentru sănătatea digestivă.

Conține proteine care-ți potolesc foamea

Proteinele ne ajută să ținem foamea la distanță pentru mai mult timp, astfel fiind ideale pentru reducerea grăsimii abdominale și, în general, în procesul de slăbire.

Conține grăsimi sănătoase

De-a lungul timpului s-a demonstrat că alunele reduc senzația de foame și previn creșterile indicelui glicemic. Astfel este mai ușor să-ți controlezi apetitul, în special când obiectivul tău este de a reduce grăsimea abdominală.

Este bun pentru sănătatea tractului intestinal

Kefirul conține probiotice, fiind o băutură fermentată, iar acestea sunt ideale pentru microbiomul tractului intestinal, care joacă un rol esențial în reducerea grăsimii abdominale, mai ales când vorbim de o dietă restrictivă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân