Te-a lovit criza si ai depresii? Iata cum le invingi!

In ultima jumatate de an, in intreaga lume, vinzarea antidepresivelor a crescut cu 25%. Care e solutia pentru depasirea depresiilor? Definiti clar in mintea dvs. problema reala pe care o aveti!
Te-a lovit criza si ai depresii? Iata cum le invingi!
Te-a lovit criza si ai depresii? Iata cum le invingi!

In ultima jumatate de an, in intreaga lume, vinzarea antidepresivelor a crescut cu 25%. Motivul? Criza economica in care, din pacate, inca ne aflam. Unul dintre cei mai celebri psihologi din lume, dr. Daniel Freeman, a facut un ghid al persoanelor lovite in plin de declinul finanaciar si care trebuie sa duca o batalie si cu depresiile asociate. Deci ce e facut?

– Definiti clar in mintea dvs. problema reala pe care o aveti. Doar astfel puteti gasi solutii.

– Ganditi-va ce ati facut in trecut cand ati fost afectat de depresie. Cum ati reusit sa o invingeti?

– Apelati urgent la un prieten din trecutul dvs. care v-a ajutat si altadata.

– Gasiti activitati indiferent de cat de grava e depresia. Si mai grav este sa stati in casa si sa nu faceti nimic. In felul acesta, boala se agraveaza.

– O alta tehnica e sa va faceti griji doar 20 de minute pe zi, cel mai bine in cursul diminetii. Notati toate solutiile care va trec prin cap in cursul zilei, dar analizati-le doar in acest interval.

– Un studiu recent arata ca depresia, indiferent de cauza, poate fi combatuta prin “regula celor cinci elemente dintr-o zi”: interactionati cu alti oameni, mergeti pe jos, fiti curios, invatati ceva nou, ajutati alti oameni.

 

Scapa de stres in mod inteligent!
Scapa de stres in mod inteligent!