Oamenii ajung unde merită doar pentru că muncesc non-stop? Nu!

Un psiholog explică de ce nu cantitatea muncii este cea care dă strălucire, împlinire materială și sufletească cu adevărat.
  • Publicat:
Oamenii ajung unde merită doar pentru că muncesc non-stop? Nu!
Andrada Ioana Tache, foto arhivă

”Te văd atent, așa că îți mai spun ceva. Să îți iasă din cap ideea cum că oamenii ajung acolo unde merită. Sau că merită lucruri frumoase pentru că muncesc din greu pentru asta. Spune-le asta tuturor celor care se nasc cu sânge nobil și moștenesc averi și castele prin Germania” explică psihologul și psihoterapeutul Andrada Tache.

 

Și spune-le asta copiilor care se nasc în România și merg km întregi pe jos până la școlile lipsite de toalete? Spune-le că merită asta! Viața e nedreaptă. Dacă nu ești unde VREI SĂ FII, nu e pentru că primești fix ce meriți, pentru că nu muncești pe brânci. Oamenii de succes de pe planeta asta nu au bătături în palmă și nu se omoară cu munca. Poate, decât dacă munca e pasiunea lor și altă viață nu au – vezi Elon Musk! Caz în care și dacă nu ar fi primit bani pentru ce face deja, tot aia ar fi făcut, pentru că nu banii sunt motivația lui. În viață nu primești ce meriți. Dacă ai un accident în urma căruia rămâi olog, nu înseamnă că ai meritat asta!

Secretul unei cariere de succes

Dacă te-ai căsătorit în familii cu averi sau dacă ai câștigat la loto, nu înseamnă că ai meritat asta! Și dacă muncești pe brânci, TOT nu e o regulă că vei ajunge departe. Dacă te duci la sală de Fitness și începi să te spetești și să rupi aparatele pe acolo, s-ar putea să îți distrugi mușchii și coloana vertebrală. Oamenii de succes au făcut pașii CORECȚI către dezvoltare, nu s-au spetit făcând lucruri inutile. O să te șocheze asta, dar dacă te spetești muncind ceva ce nu duce nicăieri, NU vei avea niciodată succes.

Toți oamenii merită să ajungă departe, nu e nimeni mai cu moț ca altul. Oamenii de succes nu ajung departe datorită muncii lor sisifice. Pentru că au asudat de le-a venit rău și au căzut pe jos, aștia fac Burnout și ajung prin spitalele de psihoterapie. Oamenii de succes ajung departe pentru că au făcut lucrurile CU CAP, au căutat soluțiile corecte, au făcut pașii corecți și necesari spre succes.

Focusul – mereu de menținut

Au rămas FOCUSAȚI, nu s-au împrăștiat în activități inutile și nici nu au dat la sapa până n-au mai putut. Nu și-au lăsat atenția să zburde, cum fac mai TOȚI oamenii și de aceea NU au succes. Atenția ta merită toată ATENȚIA ta! Vezi ce faci zilnic pentru succesul tău!

Te spetești muncind activități inutile și aștepți recompensa grandioasă? O să ai un șoc: nu va veni! Pași corecți și FOCUS maxim. Iată ingredientele SUCCESULUI!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”