Cum să faci cea mai bună impresie la o primă întâlnire

  • Publicat:
Cum să faci cea mai bună impresie la o primă întâlnire
Sursa foto: pexels

Ai cunoscut pe cineva nou sau ai decis în sfârșit să îi oferi o șansă celui ce îți trimite flori anonim? Oricare ar contextul, iată ce ai de făcut pentru a face o bună impresie la prima interacțiune. 

Cum să faci o impresie bună la prima întâlnire

În mod evident, cel mai bun sfat pe care ți-l poate oferi oricine este să fii tu însăți. Să te comporți natural, firesc. Să nu transformi această primă întâlnire în evenimentul anului și nici să nu exagerezi cu ținuta sau cu locația aleasă.

Îmbracă-te în acord cu locul ales pentru întâlnire

Dacă decideți să vă vedeți într-un lounge sau într-o cafenea, acolo unde atmosfera este una relaxată, alege o ținută casual și uită de costumul deux piece și de pantofii cu toc stiletto. Optează în schimb pentru o pereche de jeanși comozi, o cămașă statement albă și plusează cu un accesoriu interesant: o curea care marchează talia sau o geantă de umăr.

Dacă în schimb întâlnirea are loc într-un restaurant elegant sau dacă ai stabilit împreună cu el să mergeți și la teatru sau operă după masă, o rochie fină, elegantă, simplă ar fi ideală. Nu uita de tocuri, dar nici de parfumul preferat pulverizat discret la baza gâtului, a incheieturilor și-n păr.

Totodată, ține cont că nu hainele spun totul despre tine, ci și atitudinea, carisma, șarmul! Nu uita să le porți cu tine în acea seară!

Citește și: Ce să porți la prima întâlnire, în funcție de locația aleasă

Lasă conversația să fie una naturală, să curgă firesc

Nu te teme să vorbești despre tine, însă nu exagera cu laudele sau lucrurile care nu trebuie împărtășite de la prima întâlnire. Vorbește deschis despre ce te pasionează, despre ce îți place să faci în timpul liber, despre ce muzică asculți, șamd. Desigur, dă-i și partenerului tău șansa de a se face auzit. Direcționează conversația de așa natură încât să afli și tu lucruri despre cel din fața ta.

Fii curioasă, dar ferește-te de polemici și în cazul în care nu ești de acord cu ideile partenerului tău, nu îți impune punctul de vedere. Respectă-i opiniile, de la cele de ordin politic și până la valori și principii de viață.

Primele întâlniri trebuie să vină la pachet cu entuziasm, cu o doză de nebunie și cu emoții. Însă tot ce ai de făcut este să fii tu însăți, să te comporți cât mai natural și să îți exprimi emoțiile așa cum apar. 

Citește și: Fă-l să te caute şi după prima întâlnire!

Surse: Elite Singles Magazine, Wiki How, Medium

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”