Fă-l să te caute şi după prima întâlnire!

Cu siguranţă ai avut până acum o relaţie eşuată, o întâlnire ciudată sau un admirator care nu te-a mai sunat după prima întâlnire. Şi dacă tot se apropie Valentine’s day, hai să vedem care sunt paşii de urmat la început de relaţie şi, mai exact, ce trebuie să faci la întâlnirele nr.1, nr 2 şi nr.3, pentru a fi în control şi pentru a te asigura că „sedusul” te nu se plictiseşte şi nu te plictiseşte!
  • Publicat:
Fă-l să te caute şi după prima întâlnire!

Cu siguranţă ai avut până acum o relaţie eşuată, o întâlnire ciudată sau un admirator care nu te-a mai sunat după prima întâlnire. Hai să vedem care sunt paşii de urmat la început de relaţie şi, mai exact, ce trebuie să faci la întâlnirele nr.1, nr 2 şi nr.3, pentru a fi în control şi pentru a te asigura că „sedusul” te nu se plictiseşte şi nu te plictiseşte!

Dacă eşti cu adevărat femeie, te-ai gândit, cu siguranţă, la cât de multe ai în comun cu un bărbat chiar dinainte ca el să fi venit să te ia de acasă pentru prima întâlnire. Şi ai găsit numele copiilor voştrii înainte ca el să fi apucat să te salute. Visarea aceasta aparent nevinovată de dinaintea unei întâlniri este periculoasă, ba chiar este cel mai nociv lucru posibil, exceptând declaraţiile de dragoste pe care i le-ai putea face înainte să ajungeţi la desert. Astfel de fantezii duc la nostalgii neîmplinite şi la speranţe deşarte de romantism şi pasiune.

Încearcă, deci, să nu te gândeşti deloc la întânire înainte de a sosi – cel puţin la primele 3 întâlniri. Găseşte-ţi ocupaţii exact până în clipa când vă întâlniţi. Nu accepta să te ia de acasă la de la prima voastră întâlnire. Este preferabil să vă întâlniţi pe stradă sau direct în locul unde mergeţi.

La aceste prime trei întâlniri, nu-i povesti ce ai făcut în ziua respectivă – de parcă v-aţi cunoaşte de ani şi ani -, sperând că asta o să vă apropie. Nu fi prea serioasă, nici prea autoritară!

Nu uita, că eşti o femeie altfel-decât-toate-celelalte, o femeie specială, frumoasă (pe dinăuntru şi pe dinafară).

De fapt, singurul lucru pe care îl ai de făcut la primele trei întâlniri este să apari, să fii relaxată şi să-ţi imaginezi că eşti o actriţă care joacă un rol secundar – dar expresiv – într-un film.

Fii dulce şi suavă. Râzi la glumele lui, dar nu în hohote. Zâmbeşte mult şi nu te simţii obligată să umplii golurile de conversaţie. În general, lasă-l pe el să facă tot – să te ia din locul indicat de tine, să găsească locul în care mergeţi, să-ţi deschidă uşa, să-ţi potrivească scaunul când te aşezi. Poartă-te, de fiecare dată, cât se poate de firesc, astfel că nu ţi se întâmplă nimic neobişnuit (chiar dacă nu ai mai ieşit la o întâlnire de o veşnicie).

Fii tu cea care dă semnalul că întâlnirea s-a terminat! Dacă aţi ieşit să beţi o cafea, uită-te la ceas  cam după două ore; dacă aţi ieşit la plimbare şi ca să mâncaţi, să zicem, o pizza, poţi lăsa să treacă trei-patru ore.

Nu-l invita, la sfârşitul primei întâlniri, să vadă unde stai. La urma urmei, nu este deocamdată decât un străin. E de ajuns să te conducă până la intrarea blocului în care locuieşti – atât pentru siguranţa ta, cât şi pentru a păstra farmecul momentului propriu-zis. Neinvitându-l la tine şi neacceptând să mergi la el acasă, reduci drastic probabilitatea să se întâmple ceva neplăcut.

La a doua întâlnire, tu hotărăşti. Dacă te simţi în largul tău cu el, poate veni să te ia de acasă şi îl poţi invita să urce puţin la tine, înainte de a vă despărţi. Dacă ai dubii însă, întâlneşte-te cu el în holul blocului şi spune-i noapte bună tot acolo.

Ştiu că, poate, îţi cer să te împotriveşti propriilor sentimente sau dorinţe. Dar tu vrei o relaţie, nu-i aşa? Scopul tău presupune mai mult decât satisfacţia unei singure seri.

Pe scurt, primele trei întâlniri trebuie să decurgă natural, dar cu paşi de bebeluş. Îmbracă-te drăguţ, fii amabilă, spune la revedere şi…acasă cu tine! Fără prea mult sentiment, fără investire afectivă, fără dramă!

Sursa: „Regulile seducţiei”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Tu faci dragoste sau sex?
Tu faci dragoste sau sex?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân