Ce să porți la prima întâlnire, în funcție de locația aleasă

Este important ca la prima întâlnire să porți acele piese vestimentare care îți pun silueta în evidență. Nu uita că la fel de importantă este lejeritatea ținutei, astfel încât să te simți cât mai bine pe tot parcursul întânirii.
  • Publicat:
Ce să porți la prima întâlnire, în funcție de locația aleasă
Ce să porți la prima întâlnire, în funcție de locația aleasă sursa foto: shutterstock

Prima întâlnire este, de obicei, precedată de o mulțime de nervi, panică și nervozitate. Stresul se instalează înainte de a ieși pe ușă pentru că nu știi cum va decurge prima întâlnire.

Atunci când ai de-a face cu nervi la prima întâlnire, ultimul lucru de pe lista ta de factori de stres ar trebui să fie ținuta. Poate fi dificil să alegi o ținută pentru prima întâlnire atunci când sunt atât de mulți factori de luat în considerare. Este o întâlnire obișnuită, o cină de lux, un prânz în aer liber sau o întâlnire relaxantă la o cafea? Ținuta perfectă pe care ai ales-o cu câteva zile în urmă nu-ți mai place și ai nevoie, în cel mai scurt timp, de niște sfaturi care să-ți mai ușureze munca. Iată ce să porți la prima întâlnre:

Ce să porți și ce să nu porți la prima întâlnire

Ce să porți:

∙ Poartă ceva ce ai mai purtat și despre care știi că este confortabil

∙ Scoate piesele pe care le rezervi de obicei pentru ocazii speciale

∙ Gândește-te la ceva ce te face să ai încredere în tine

Ce să NU porți:

∙ O piesă vestimentară nouă care ar putea să fie inconfortabilă

∙ Evită să te îmbraci într-un stil care nu te reprezintă

∙ Nu te gândi prea mult la ținuta pe care o vei purta

Întâlnire pe timp de zi la o cafenea

O întâlnire pe timp de zi la o cafenea poate ridica mai multe semne de întrebare în privința vestimentației decât în cazul cinelor în oraș. Cu toate aceste,a ar trebui să iei în calcul că o ținută pentru o astfel de întâlnire este mult mai ușor de realizat.

O pereche drăguță de blugi, un top și pantofi sport ar putea fi soluția. Dacă este frig, asigură-te că iei cu tine o jachetă pe care să o pui deasupra, astfel încât să nu fii îngrijorată de temperatură de afară sau să simți un plus de disconfort nedorit.

Cina obișnuită în oraș

Pentru a menține ținuta la un nivel cât mai simplu, dar de bun gust, optează pentru o rochie casual. Te vei simți gata de întâlnire și nu va părea că ai depus un efort mare pentru această întâlnire

Întâlnire după muncă

O întâlnire de acest fel este una dintre cele mai bune tipuri de întâlniri pe care le poți avea. Se simte automat mai puțină presiune pentru că ești deja în oraș și ai petrecut ore în șir la birou, vorbind cu colegii tăi despre orice lucru posibil care s-ar putea întâmpla în timpul întâlnirii.

Deoarece vii direct de la birou, este de așteptat să ai un aspect potrivit pentru birou și implicit pentru o cină în oraș. Dacă vrei ca ținuta ta să capete un aspect puțin mai sexy, optează mai degrabă pentru un top sub blazer/sacou decât pentru un tricou.

Cină de lux în oraș

O cină de lux în oraș este una dintre cele mai clasice întâlniri. Pentru a nu te stresa prea tare și a nu risca să o dai în bară cu ținuta, optează pentru o rochie elegantă. Fă ca totul să pară mult mai elevat și alege o rochie de lungime medie și o pereche de sandale cu multe bretele care să ofere look-ului final un aspect ceva mai sofisticat. Accesorizează ținuta după bunul plac și fii gata de plecare!

Surse: theeverygirl.com, seventeen.com, byrdie.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân