8 dintre cele mai comune reclamații ale bărbaților nefericiți în căsnicie

O căsnicie nefericită poate afecta foarte mult sănătatea ambilor parteneri. Află ce reclamații la adresa femeilor au bărbații nefericiți în căsnicie și vezi de ce au un impact atât de mare asupra sexului masculin.
  • Publicat:
8 dintre cele mai comune reclamații ale bărbaților nefericiți în căsnicie
8 dintre cele mai comune reclamații ale bărbaților nefericiți în căsnicie sursa foto: shutterstock

În căsnicii, există foarte multe persoane, atât de sex feminin, cât și de sex masculin care sunt nefericite din diferite motive. Cu toate acestea, în ciuda varietății de probleme care pot apărea în timpul unei căsnicii, există unele reclamații care sunt atât de răspândite și comune încât merită să fie luate în considerare.

În cazul în care nu ești foarte atent, unul sau mai multe dintre aceste obstacole din căsnicie ar putea duce la obstacole de netrecut și care vor sta în calea fericirii conjugale. Vestea bună, însă, este că ai puterea de a deveni persoana care trebuie să fii pentru a depăși aceste potențiale obstacole înainte ca acestea să provoace un rău permanent. Iată care sunt cele mai comune reclamații ale bărbaților oferite partenerelor lor de viață:

  1. Soțiile lor se află într-o dispoziție proastă tot timpul

Atunci când se află într-o convorbire cu soțul, tonul acesteia este în permanență plin de negativitate, iar criticile nu ezită să apară. Dacă el încearcă să-și exprime o îngrijorare sau o plângere cu privire la relația lor, ea se ridică furioasă în defensivă și aruncă vina înapoi asupra lui.

  1. Soțiile îi sâcâie tot timpul și le spun în permanență ce să facă

Când observă că soțul ei are puțin timp liber, soția îi dă diferite sarcini casnice. Dacă acesta iese în oraș cu prietenii, ea nu ezită să-l streseze cu mesaje și cu celebra întrebare “Când ajungi acasă?”. Practic, ea este o versiune matrimonială a șefului sâcâitor care dictează fiecare mișcare.

  1. Ignoră avansurile

Dacă este vorba de un mic gest tandru, soția îi va răspunde soțului fără îndoială. Însă, dacă acesta dorește să aibă parte de o partidă romantică de sex alături de soție, ea nu va face decât să-i întoarcă spatele. În cazurile rare în care cedează și face sex, ea stă întinsă, se uită în tavan și așteaptă să se termine.

  1. Soțiile lor încetează din a se mai îngriji

Pe lângă faptul că s-a oprit din a mai avea grijă de aspectul corpului ei sau a început să poarte pantaloni de trening largi care îi iau din feminitate, soția a început să-și piardă energia și entuziasmul pentru viață. Aceasta nu este o plângere de top venită din partea bărbaților, dar cu toate acestea, o femeie care se simte neatrăgătoare se retrage adesea – emoțional și fizic – din căsnicia ei.

  1. Ea este părintele alfa

Ca un lider în ceea ce privește educația copiilor, soțiile au în permanență de comentat atunci când soții lor intervin în educarea și îngrijirea copilului. Drept urmare, soția răpește copiilor grija și disciplina venite din partea unui tată și creează o piedică între ea și soțul ei.

  1. Ea face din a fi „mamă” principala ei trăsătură de personalitate

Este mult mai încântată de a se juca cu copilul “de-a mama și copilul” decât de a avea parte de o ieșire romantică alături de soțul ei. Ține minte că, adesea, o căsătorie centrată pe copil nu se simte deloc ca o căsătorie, ci mai degrabă este o creșă.

  1. Nu este recunoscătoare

Indiferent dacă soțul a făcut ore suplimentare la serviciu sau și-a petrecut întregul weekend construind ceva ce-și dorește soția în curte, aceasta nu reușește să-și arate aprecierea pentru nimic din ceea ce face pentru ea sau pentru familie.

  1. Nu are acel ceva care să o facă să se detașeze de la atribuțiile de zi cu zi

Ea nu are interese sau hobby-uri înafară de mariaj și casă, iar Facebook-ul nu poate fi încadrat ca fiind un hobby. Acest lucru face ca prezența ei să fie una previzibilă, care rareori pare să aibă ceva interesant de adăugat la o conversație.

Surse: msn.com, verywellmind.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân