Atractivă în ochii bărbaților: 8 caracteristici care înnebunesc chiar și cel mai pretențios bărbat!

  • Publicat:
Atractivă în ochii bărbaților: 8 caracteristici care înnebunesc chiar și cel mai pretențios bărbat!
Sursa foto: shutterstock

Aspectul atractiv se spune că este cheia succesului pentru o femeie. Acesta deschide uși atât în plan personal, cât și-n plan profesional de cele mai multe ori. Despre cum arată însă o femeie cu adevărat atractivă în ochii bărbaților, vom vorbi în acest articol. Iată care sunt însușirile care înnebunesc orice bărbat! 

8 caracteristici în aspectul femeii pe care bărbații le consideră cele mai atractive

Silueta

Silueta pare să fie printre principalele elemente atractive atunci când vine vorba de feminitatea noastră. În ochii bărbaților, desigur. Astfel că talia și șoldurile bine definite pot fi un adevărat afrodisiac pentru aceștia. Dacă mai sunt și bine proporționate, înnebunesc orice domn!

Părul lung și bogat

Podoaba capilară a unei femeie este cartea sa de vizită. Și un bun criteriu după care majoritatea bărbaților se ghidează atunci când întâlnesc o femeie. Dacă această are un par lung, sănătos, lucios, ea va părea nu doar irezistibilă, dar și fertilă. Iar bărbații, în fond, asta își doresc: să procreeze.

Pielea netedă și aspectul tânăr

Bărbații acordă atenție stării pielii partenerei lor atunci când decid să înceapă o relație. Instinctiv, bărbații sunt mai atrași de femeile cu pielea deschisă, întinsă. De ce? Pielea fermă face femeia să pară mai tânără, mai frumoasă! Cu alte cuvinte, starea bună a pielii este direct legată de atractivitate în ochii acestora.

Mai puțin machiaj pe chip

Multe doamne și domnișoare se simt sub presiune atunci când trebuie să se machieze pentru a-și ascunde imperfecțiunile. Studiile au arătat însă, că femeile că poartă un machiaj discret, fin, sunt cu 40% mai atractive în ochii bărbaților decât cele care se machiază excesiv.

Zâmbetul

Da, ați auzit bine. Zâmbetul larg! Bărbații adoră femeile pozitive și fericite, cărora le sclipesc ochii, în special atunci când îi văd pe ei. Dantura îngrijită, de asemenea, reprezintă un mare avantaj în zâmbetul unei femei. Ține și tu cont de acest pont, vei vedea că funcționează!

Vocea

Potrivit statisticilor, doar jumătate din femei sunt mulțumite de vocea cu care au fost înzestrate. Cu toate acestea, dacă pentru femei vocea înaltă poate părea nefirească, ei bine pentru bărbați acest aspect este extrem de atractiv! Denotă fragilitate și feminitate, două calități esențiale pentru orice femeie.

Limbajul politicos și tonul potrivit

O femeie care folosește cuvinte rafinate arată mai elegantă și mai atractivă în ochii domnilor decât una care folosește un limbaj dur. De asemenea, studiile psihologice au arătat de-a lungul timpului că femeile care vorbesc încet par și mult mai sexy decât cele care vorbesc repede.

Naturalețea

Bărbații se simt aproape de o femeie care îi tratează în mod natural și relaxat. Adopta și tu o poziție relaxată, nu îți încrucișa brațele sau picioarele și nu îți ascunde mâinile pe genunchi. Arată deschidere! Bărbatul va aprecia și va avea un sentiment de apropiere și intimitate, ceea ce îl va face să facă pași către tine!

Surse: get-a-wingman.com, reedbookmag.com, bonobology.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân