10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor: atenție mare la aceste fraze!

  • Publicat:
10 minciuni pe care bărbații le spun femeilor: atenție mare la aceste fraze!
Sursa foto: shutterstock

În general, femeile tind să mintă în legătură cu vârsta lor poate, cu greutatea sau starea de spirit. Bărbații însă, nu acordă prea multă atenție acestor factori, ei mint din cu totul și totul alte motive. Iată care sunt acestea! 

10 lucruri în legătură cu care bărbații pot minți femeile

Niciodată nu am simțit o iubire așa de mare!

Bărbații se îndrăgostesc cu ușurință de orice femeie cu care încep o relație mai mult sau mai puțin serioasă. Așadar, această sintagmă poate fi cea mai răspândită minciună spusă de ei. Și nu reprezintă decât o strategie prin care să-și poată impresiona partenerele.

Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată!

Deși poate fi adevărat câteodată, bărbații folosesc adesea această frază pentru că știu că femeile țin la aspectul lor fizic și își doresc să fie admirate. Atfel că profită! Tot din dorința de a impresiona sexul frumos.

S-a întâmplat doar o dată

Indiferent că este vorba de un flirt, un joc de noroc sau o beție cruntă, bărbații vor folosi această frază în apărarea lor pentru a scăpa de cicăleală și de avalanșa de reproșuri care îi poate aștepta acasă.

Te sun eu mâine!

Poate cea mai frecventă minciună spusă de bărbați la finalul primei întâlniri, această frază este folosită atunci când aceștia nu au acea chimie cu tine și își doresc o cale de scăpare.

O voi părăsi pentru tine!

În cazul în care și tu ai avut ghinionul de a întra intr-o relație cu un bărbat deja implicat/căsătorit, ieși cât mai repede din ea și nu privi în urmă! În 99% din cazuri, soțul infidel nu își va părăsi niciodată soția. Afirmația de mai sus desigur că va există în majoritatea discuțiilor voastre, însă niciodată nu se va solda și cu o acțiune concretă. 

Nu sunt interesat doar de sex în relația cu tine!

În momentul în care tu ai ridicat această problema, bărbatul va și rosti aceste cuvinte! Și nu o va face neapărat pentru a exprima ce simte real, ci mai degrabă pentru a prelungi o stare care lui îi este comodă. 

Mi-am uitat telefonul acasă!

Îl suni de câteva ore și el nu răspunde? E clar că fie nu vrea să vorbească cu tine, fie este angajat în alte „acțiuni”. Oricum ar fi, de cele mai multe ori această frază va reprezenta o minciună.

Ies cu prietenii la bere, dar nu stau mult!

Că iese cu prietenii poate fi adevărat, însă că va și ajunge devreme acasă, asta în mod clar e o minciună. Cel puțin din punctul tău de vedere. Bănuiesc că nici tu nu calculezi ora 4 dimineața ca fiind prea devreme.

Nu mă uităm la ea!

Desigur, niciodată nu va admite că admiră și alte prezențe feminine, însă fii fără griji. De cele mai multe ori, șansele ca el să meargă mai departe de o privire sunt infime. Mai mult, poate și tu l-ai privit pe ascuns pe tipul acela cool din cafenea. Așa că nu face mare caz din asta!

Nu mă uit la filme pentru adulți!

Nu că ar fi o crimă dacă ar face asta, însă majoritatea doamnelor consideră pornografia înjositoare pentru sexul frumos. Însă, bărbații, ei bine, bărbați obișnuiesc să privească, majoritatea dintre ei, pe ascuns la astfel de pelicule.

Surse: Your Tango, The Talko, Reader’s Digest

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan