Gesturile care sugerează că partenerul tău se gândește la despărțire

Mișcările și gesturile pe care partenerul tău le face cu mâinile și picioarele pot indica mai multe decât crezi.
  • Publicat:
Gesturile care sugerează că partenerul tău se gândește la despărțire
Gesturile care indică că partenerul tău se gândește la despărțire sursa foto: shutterstock

Nimic nu este mai dureros și mai neplăcut decât sentimentul de despărțire. Chiar dacă realizează sau nu, partenerul tău va părea mai dezinteresat în relație, va avea mai puțină energie și va fi mai distras decât de obicei. Acest lucru ar putea fi cauzat de o multitudine de lucruri, de la stresul de la locul de muncă, la pur și simplu sentimentul că sunt într-o prăpastie. Dar uneori, se întâmplă unele situații pentru că partenerii se gândesc la o despărțire.

Descoperă adevărul din spatele acestor gesturi mărunte și află, cu ajutorul experților, care sunt semnele cheie ale limbajului corpului care indică faptul că partenerul tău vrea să se despartă de tine. Fii conștientă de situație, poate relația dintre voi să mai poată fi reparată.

  1. Bat constant din picior

De obicei, ești predispus la acest gest atunci când ești în așteptarea autobuzului sau în momentul în care deschizi un email important despre o ofertă a jobului mult visat. În cele mai multe cazuri, bătutul din picior indică anxietate sau frustrare, iar acestea nu sunt cele mai bune stări pe care le dorești în relația ta.

Specialiștii sunt de părere că gesturile care presupun atingeri sau gesturi într-un ritm rapid pentru a accelera lucrurile pot fi mesaje nonverbale ale cuiva care încearcă să se despartă de tine.

Încheierea unei relații este stresantă, iar aceste semne ale limbajului corpului pot semnala că partenerul tău simte această tensiune.

  1. Nu mai zâmbesc

Cuplurile ar trebui să fie fericite, iar dacă partenerul tău pare să nu mai exprime această fericire pe chip, ar putea să se gândească la o eventuală despărțire.

Îndrăgostiților nu li se cere să zâmbească. Fețele lor sunt mereu strălucitoare și pline de zâmbete. Dacă au gânduri de despărțire, mai degrabă ar păstra o față lipsită de expresie în timp ce încearcă să evite contactul vizual cu tine.

  1. Sunt distanți chiar și în pat

Un partener care vrea să încheie relația s-ar putea să se comporte mai diferit în dormitor decât o făcea de obicei. De exemplu, dacă partenerul obișnuia să-ți ofere un sărut pasional înainte de a adormi și apoi a încetat brusc din a mai face acest gest, s-ar putea să simți o oarecare deconectare față de el.

Există încă atingerea fizică normală care a fost întotdeauna acolo sau există senzația că persoana de lângă tine este mai tensionată în pat? Toate aceste semnale indică evitarea intimității și deconectarea dintre parteneri.

  1. Se poziționează întotdeauna departe de tine

Uneori, distanțarea fizică poate semnala o distanțare emoțională. Distanțarea dintre parteneri poate fi un semn care indică despărțirea.

Experții au observat, de asemenea, că pe măsură ce partenerii din terapia de cuplu progresează într-o direcție pozitivă, de obicei ei vor reduce decalajul dintre ei și vor sta mai aproape unul de celălalt pe canapea, în timpul sesiunilor.

  1. Energia lor lipsește considerabil

În multe cazuri, poți pur și simplu să ai încredere că instinctul tău va percepe limbajul negativ al corpului.

Limbajul corpului se aliniază cu energia, iar sentimentul energetic al partenerului nostru este întotdeauna primul semn care poate indica că lucrurile se îndreaptă către o altă direcție. Dezinteresul este un semn puternic care poate indica multe, inclusiv o posibilă despărțire. Privirea poate fi distrasă, iar grija naturală a partenerului de care a dat dovadă înainte începe să dispară.

De îndată ce observi că ceva nu este în regulă, vorbește cu partenerului tău. O discuție sinceră sau o vizită la un terapeut de cuplu ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie pentru a reveni pe drumul cel bun.

Surse: bestlifeonline.com, trieunails.com, dailymail.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân