Banii – cum să primești cu ușurință banii în viața ta?

Tu ce relație ai cu banii? De ce ai această relație cu banii?
  • Publicat:
Banii - cum să primești cu ușurință banii în viața ta?
Cum să atragi banii mai ușor în viața ta? Foto: Pexels

Unul dintre cele mai arzătoare subiecte din viața oricărei persoane este cu siguranță cel legat de bani. Unii au crescut în lipsuri și apoi au reușit să iasă din acest cerc vicios și să aibă o situație materială bună, alții nu au simțit niciodată lipsa banilor în copilărie, dar la maturitate nu au știut cum să mențină prosperitatea, alții trăiesc de ani de zile prosperi, ani de zile în care duc lipsa banilor suficienți.

Fiecare are povestea sa unică cu banii. Cu toate acestea, educația financiară și modul în care ne raportăm la resursele financiare fac diferența.

Ești atașat de bani?

Cum să atragi banii cu ușurință? ”Primești banii cu ușurintă atunci când nu ești atașat de ei (pozitiv sau negativ) și îi vezi într-o manieră întregită – adică cu plusuri și minusuri. Când ești atașat pozitiv, ți-i dorești exagerat de mult și manifești exact opusul, lipsa lor” explică Maria Cristina Banu, coach financiar.

Banii aduc sau nu fericirea?

Sunt persoane care din cauza unor credințe limitative sau a unor experințe nefaste consideră că ”Banii nu aduc fericirea”, de exemplu. În cazul lor banii nu aduc neapărat bucurie și prosperitate. ”Când ești atașat negativ, nu vrei să îi ai pentru că îi vezi ca pe ceva rău, și chiar dacă îi atragi vei face în așa fel încât să scapi de ei. Acest atasament pozitiv sau negativ nu este neapărat la nivel conștient. Sunt  persoane care rațional își doresc să crească financiar, însă subconștient îi percep ca pe ceva rău prin filtrul unor credințe. Atunci când o persoană echilibrează atașamentul față de bani, realitatea se schimbă!” a mai completat coach-ul.

Când poți atrage banii cu ușurință

Probabil auziți tot mai des vorbindu-se despre puterea recunoștinței și despre cât de bine te simți când realizezi câte bogății ai în viața ta, nereferindu-ne doar la bunuri materiale ci la sănătate, oameni dragi, calități, animale de companie, experiențe etc. Etc. ”Primești bani cu ușurință atunci când poți vedea că din viața ta nu lipsește nimic. Astfel că atunci când poți vedea forma în care ai deja prosperitate în viața ta vei atrage și banii. Nu poți materializa ceva ce nu vezi că există deja în viața ta” a mai explicat Maria Cristina Banu.

Cristina Maria Banu, foto arhivă
Maria Cristina Banu, coach financiar, foto arhivă
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”