Cele mai regretate achiziții: lucruri care nu-și merită banii, chiar dacă mulți oameni le cumpără

  • Publicat:
Cele mai regretate achiziții: lucruri care nu-și merită banii, chiar dacă mulți oameni le cumpără
Sursa foto: shutterstock

Cu toții cred că am cumpărat cel puțin odată în viață lucruri care s-au dovedit total inutile sau care nu au meritat investiția făcută. Iată care sunt cele mai comune achiziții care te vor face să te gândești de două ori atunci când vei vrea să cumperi! 

Lucruri total inutile pe care avem tendința de a le cumpăra la impuls

Înainte de a cumpăra compulsiv, experții recomandă să te gândești de două ori. Ar trebui să studiezi cu atenție feedback-urile celorlalți clienți, poate experiența celorlalte persoane te va ajuta să cheltuiești banii într-un mod rațional.

Dar să vedem mai întâi care sunt cele mai comune lucruri pe care avem tendința compulsivă de a le achiziționa chiar dacă nu avem neapărată nevoie de ele!

Electrocasnicele

În fiecare an apar tot mai multe aparate minune de gătit/de făcut cafea/ de blenduit fructe și legume, șamd.

Doamnele îndeseobi au tendința de a cumpăra instinctiv doar la vederea unui spot publicitar.

Imprimanta profesională pentru tipărirea fotografiilor

Tipărirea fotografiilor acasă poate părea distractivă în prima instanță, însă nu pentru mult timp, avertizează specialiștii.

Aproape toate persoanele care și-au achiziționat o astfel de imprimantă profesională, au regretat decizia ulterior.

Echipamentele sportive

Este foarte comod să avem acasă propriile aparate și echipamente sportive, însă ideal ar fi să le și utilizăm, nu doar să ne ocupe spațiu în mansardă sau pe terasă.

Multe cupluri își achiziționează fel și fel de aparate, ca, ulterior, să regrete faptul că au făcut-o încât ele devin obiecte de mobilă și atât.

Webminariile sau cursurile online

Cursurile de instruire online au devenit tot mai populare în ziua de azi. Dar merită să te gândești foarte bine înainte de a plăti pentru niște sfaturi despre cum să seduci un bărbat sau o femeie sau despre cum să faci ordine în casă în mod eficient.

De cele mai multe ori, cei ce achiziționează astfel de pachete, fie nu ajung la finalizarea lor, fie informațiile oferite nu se dovedesc a fi suficient de utile.

Cada cu hidromasaj

Cu siguranță dacă și tu locuiești la curte, un jacuzzi sau o cadă cu hidromasaj ți-ar surâde pe timpul verii. Cum ar arăta serile tale cu prietenii? Sună destul de bine, nu?

Însă, ar trebui să te întrebi dacă oare chiar merită să intreții o cadă cu hidromasaj scumpă pe tot parcursul anului, când cel mai probabil o vei folosi doar odată de două ori pe an.

Hainele de designer

Diferența de preț dintre o eticheta de designer și una de brand uzual poate fi enormă. Poate că achiziționând o piesă versatilă purtând semnătura unui designer renumit, vei obține și o calitate mai bună a produsului.

Însă, hai să fim serioși. De câte ori crezi că vei purta o haină de brand? Chiar crezi  merită investiția?

Surse: MSN, AtozenLife, GoBankingRates

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”