Atunci când simți că nu mai poți, mai poți puțin!

  • Publicat:
Atunci când simți că nu mai poți, mai poți puțin!
Sursa foto: shutterstock

Viața îți va trimite greutăți. Neputință. Neplăceri. Important va fi doar cum vei gestiona tu toate acestea. Ai grijă de tine, de gândurile și de trăirile tale. Ai grijă și la modul în care vorbești cu tine. Iată câteva lucruri pe care să ți le spui atunci când simți că nu mai poți.

Lucruri pe care să ți le spui ție în momentele grele

Când simți că totul se năruie, când ești la pământ și nu mai vezi o ieșire din supărări, reflectă puțin la următoarele:

  • Îmi permit să o iau de la capăt! Îmi permit să fiu umană, să greșesc, să învăț din greșelile mele, să o iau de la zero. 
  • Folosesc durerea și suferința trăită pentru a mă motiva și nu pentru a mă consuma. Eu sunt singura care deține controlul vieții mele. Eu am capacitatea de a reacționa la ceea ce mi se întâmplă.

Citește și: Nu te opri oricât de dificil ți s-ar părea drumul pe care îl parcurgi acum

  • Nu permit furiei, frustrării, resentimentelor să îmi ghideze viața sau să îmi dicteze viitorul. Propria-mi viață este rezultatul conștient al propriilor alegeri. Mi le asum, sunt blândă cu mine și zâmbesc vieții!
  • Promit să mă focusez numai și numai pe mine. Nu mă compar cu nimeni și mă gândesc numai la bunăstarea mea: fizică, mentală, materială. Eu sunt cea mai bună versiune a mea!
  • Nu mai fug de nimeni și de nimic, fac doar un pas în spate și mă adun. Sunt în cel mai bun moment al vieții mele și totul se întâmplă pentru binele meu suprem. Dumnezeu mă iubește și îmi ghidează pașii atent. Tot ce fac, fac pentru creșterea și dezvoltarea mea ca om, ca structură, ca esență.
  • Tot ce trăiesc face parte din povestea mea. Tot ce fac, fac pentru a lăsa ceva în urmă. Viața mă învață lecții prețioase, lecții cu învățăminte puternice. Lupta asta e a mea, eu sunt o eroină! Și nu mă voi opri până nu voi ajunge acolo unde îmi doresc!

Citește și: Nimic nu este întâmplător: Dumnezeu are întotdeauna un plan bun pentru fiecare!

Surse: Up North Parent, Life Hack, Medium

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”