Nimic nu este întâmplător: Dumnezeu are întotdeauna un plan bun pentru fiecare!

  • Publicat:
Nimic nu este întâmplător: Dumnezeu are întotdeauna un plan bun pentru fiecare!
Sursa foto: pexels

Ai simțit vreodată că te-ai săturat de toți și de toate? Că ai obosit și că ai vrea să renunți? Să nu mai cauți pe nimeni și să nu mai aștepți nimic. Ei bine, află că fix în aceste momente, Dumnezeu îți testează puterea și credința.

Învață să te încrezi în planul Lui Dumnezeu

Se spune că de fiecare dată când te gândești să renunți, Dumnezeu îți testează, de fapt credința și forța de a merge mai departe. El nu uită niciodată de noi și nu ne abandonează. 

Nimic nu e întâmplător, Dumnezeu are un plan pentru fiecare dintre noi. Desigur, sunt momente în care nu totul se întâmplă cum ne dorim, însă toate se întâmplă cu un motiv.

Sunt sigură că și tu ai trăit de multe ori cu impresia că Dumnezeu nu e acolo, nu te ascultă sau nu există. Atât de greșit. Dumnezeu există, te ascultă atent, dar face lucrurile să se întâmplă în felul Său. Și poate că modul în care El face lucrurile să se întâmple e ușor diferit de al tău, însă fii sigură că este calea cea bună.

De pildă, când Îi ceri iubire și el îți da o lecție plină de dezamăgiri, ei bine, acela e momentul în care El îți transmite de fapt că meriți ceva mă bun. Că acum poate trebuie să experimentezi suferința ca să poți aprecia fericirea. Dacă Îi ceri liniște și în schimb el îți oferă situații mai grele, înseamnă că te vrea într-un loc mai bun decât cel în care ești deja. ÎNTOTDEAUNA ARE UN PLAN MAI BUN PENTRU TINE!

Citește și: Schimbă-ți viața în bine! 10 lucruri la care să renunți chiar acum pentru o viață mai bună

Nu îți pierde credința

Fii convinsă că nu ești niciodată singură. Dumnezeu îți va ghida mereu pașii, te va proteja, te va inspira, va aranja lucrurile în viața ta astfel încât să fii bine.

Citește și: Jurnalul unui bărbat care şi-a regăsit credinţa în Dumnezeu

5 lucruri pe care Dumnezeu vrea ca tu să le știi în momentele de cumpănă

  • El te ascultă. Îți ascultă rugile, temerile, durerea și chiar și tăcerea.
  • El te face mai puternică: cu fiecare rugăciune fără răspuns, cu fiecare obstacol, cu fiecare pierdere.
  • El te vindecă: îți vindecă inima spășită, îți limpezește mintea, îți rezolva misterul gândurilor incerte.
  • El vrea ca tu să ai încredere în el: Vrea ca tu să lași lucrurile în voia Sa, în puterea Sa. Vrea să te întorci la El atunci când crezi că ești singură și n-ai pe nimeni, atunci când crezi că ai pierdut totul.
  • Vrea să știi că e mereu lângă tine: când ești speriată sau confuză, El este acolo. Când ai nevoie de ascultare sau de ghidare, El este acolo. Când pierzi totul – partenerul, prietenii, jobul. El este acolo. Mereu alături de tine și mereu cu soluții mai bune.

Tu? Când l-Ai simțit ultima oară în viața ta pe Dumnezeu?

Surse: CBN, Silicon Valley, The Anguillian

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân