Nu te opri oricât de dificil ți s-ar părea drumul pe care îl parcurgi acum

  • Publicat:
Nu te opri oricât de dificil ți s-ar părea drumul pe care îl parcurgi acum
Sursa foto: shutterstock

Odată ce ai pornit la un drum și ți-ai stabilit un țel precis, nu te abate de la ceea ce ai de făcut. Oricât de greu ar fi. Oricât de multe obstacole ai întâlni pe drumul spre reușită! 

Nu te opri atunci când ai obosit, ci atunci când ai terminat!

Cine a spus a drumul spre succes și reușită este ușor și lipsit de piedici? Vorbește cu tine și impulsionează-te. Încurajează-te în permanență. Gândește pozitiv și în loc să cedezi atunci când te simți copleșit, strânge și dinți și mergi înainte! 

Ai obosit? Ia o pauză, golește-ți mintea și apoi ia-o de la capăt. Mai determinat, mai pozitiv și mai încrezător.

Citește și: Când nu mai poți, nu mai poți. Ia o pauză!

Nu renunța la visul tău dacă asta te face fericit. Chiar dacă sunt munți de urcat, concesii de făcut, obstacole de întâmpinat, nu sta pe gânduri, avansează.

Rezistă nevoii atât de ademenitoare de a stagna sau a te retrage în zona ta de confort. Lupta pentru ce îți dorești! Îmbrățișează și onorează promisiunea pe care ai făcut-o sufletului tău cândva.

Nu renunța la crearea vieții pe care ți-o dorești!

Lasă trecutul în urmă. Cu toții greșim, eșuăm, facem alegeri greșite, pripite, neinspirate. Dă-le drumul. Tot ce contează e ACUM. Bucură-te de fiecare moment, de fiecare clipă. Petrece timp în compania celor dragi ție, fă lucrurile care îți bucură sufletul, mergi în locurile care te fac fericit, fii recunoscător pentru tot ce trăiești AZI.

Citește și: Secretul unei vieți împlinite? Fii recunoscătoare pentru tot ce ai!

Nu renunța nici la iubire!

Caută omul care te împlinește, caută iubirea de care inima ta are nevoie pentru a fi completă. Și fii cea mai bună versiune a ta! Ești atât de capabil de iubire, de compasiune, de bucurie. Apoi, odată ce ai găsit omul drag, construiește împreună cu acesta. Construiește viața minunată pe care ți-o dorești, construiește căminul, trăiește frumos, bucură-te de lucrurile pe care viața ți le oferă.

Nu rămâne în rutină. Nu crede că nu poți mai mult.

Arată-ți că poți și că vei reuși. Nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic. Însă doar atunci când vei depăși temerile și vei ieși din zona de confort, vei vedea că nimeni și nimic nu va stă în calea ta spre reușită, spre succes. 

Citește și: 7 obiceiuri care îți asigură succesul

Depinde numai de tine. Să fii perseverent. Să îți dorești cu fiecare zi mai mult. Să fii tot mai bun și mai focusat pe ceea ce îți dorești. Și, ce crezi? Îți vei atinge toate obiectivele negreșit!

Surse: Medium, Brand Yourself

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân