Activează-ți feminitatea interioară, cunoaște-te pe deplin!

  • Publicat:
Activează-ți feminitatea interioară, cunoaște-te pe deplin!
Sursa foto: shutterstock

În goana cotidiană, când ne grăbim să bifăm și sarcinile de la serviciu, și cumpărăturile, și sala, și treburile gospodărești sau grija copiilor, uităm să fim femei. Iată 5 lucruri pe care le poți face și tu pentru a-ți recăpăta energia feminină interioară!

Activează-ți forța feminină interioară în 5 pași

Dansează! Tu cu tine

Mișcarea în general are un efect benefic asupra sănătății tale fizice, dar și emoționale. Dansul, cu atât mai mult. Începe-ți ziua cu playlistul preferat și vei vedea cum starea ta de spirit se va îmbunătăți simțitor. În plus, te conectezi cu propriul corp și astfel onorezi femeia din tine!

Fă mișcare cât de des poți

Pe lângă dans, nu neglija nici mișcarea. Fă orice îți bucură sufletul și nu te forța. Poți ieși la alergat prin parc, poți face exerciții la saltea din confortul casei tale, poți merge la un curs de zumba. Orice te face fericită, vine și cu rezultate benefice pentru trupul și sufletul tău.

Citește și: 3 factori care te scot din energia ta feminină

Scrie, fii creativă

Ține un jurnal sau câteva pagini unde să îți așterni gândurile. Fii specifică, creează un obicei din a începe să notezi dimineața și seara, te vei simți mai aproape de sinele tău. Femeia din tine va fi pe deplin recunoscătoare pentru blândețea și atenția cu care tratezi fiecare zi din viața ta. Și ce poate fi mai frumos decât să găsești susținere în propria-ți persoană?

Acordă atenție perioadei menstruale

Feminitatea interioară depinde mult și de evenimentele hormonale care au loc în corpul tău lună de lună. Acum există tot soiul de aplicații și de calendare, poți oricând să descoperi la ce interval te simți mai energică sau mai activă, și când ai zile mai low. Ghidându-te după acest aspect, vei putea să îți tratezi corpul și spiritul conform necesităților tale reale.

Lasă-te ghidată de intuiția ta feminină

Dacă există ceva ce aparține DOAR femeilor, aceea este intuiția. Noi avem un al șaselea simt, lucky us! În zilele noastre e tot mai posibil să te deconectezi de la propria ta intuiție, fiind atât de acaparată de marasmul cotidian și de rutină. Și ca să îți recapeți forța interioară, e nevoie de exercițiu. Relaxează-te, respiră adânc și adresează-ți întrebări. Lasă-te ghidată de ce îți spune intuiția. Ea va avea răspunsuri la toate problemele/curiozitățile tale!

Surse: Evolving Wisdom, Time Out, Mind Body Green

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân