5 convingeri pe care e bine să le ai dacă vrei să atragi iubirea în viața ta

  • Publicat:
5 convingeri pe care e bine să le ai dacă vrei să atragi iubirea în viața ta
Sursa foto: shutterstock

Iubirea înseamnă mai mult decât întâlnirea dintre două persoane. Doar atunci când mintea și inima ta sunt pregătite să o primească, vei atrage acea dragoste ca-n filme în viața ta.

Dar, care sunt credințele cheie care te vor ajuta să atragi o asemenea iubire? Află numaidecât în rândurile de mai jos.

Tu ești iubire! Dragostea este în tine deja

Crede în tine însăți. Tratează-te așa cum ai vrea să fi tratată. Primul pas către iubirea absolută este să te iubești tu pe tine. Oferă-ți bunătate, blândețe, grijă. Fă ceea ce iubește sufletul tău și fă-o în fiecare zi.

Ești demnă de iubire

Relațiile pe care le creezi sunt oglinzi ale ceea ce ești, de fapt. Astfel, atunci când crezi că ești demnă de iubire necondiționată, totală… ea va veni.

Să te iubeșți pe deplin, cu imperfecțiuni, cu defecte. Dacă nu o faci tu, cum te poți aștepta ca altcineva să o facă? Când ajungi să te iubești complet, crezi în propria valoare și rămâi deschisă să o primești și de la ceilalți. Iar ea… va veni! Ai încredere!

Acolo undeva, există partenerul potrivit pentru tine

Patternul pe care îl întâlnim în relații spune mai multe despre noi, și mai puține despre celălalt. El ne ghidează spre lecții prețioase de viață, spre lecții pe care trebuie să le învățăm. Fiecare om vine cu un scop în viața noastră.

De pildă, dacă te simți neglijată în relație, s-ar prea putea că tu însăți să te abandonezi la un anumit nivel. Să nu ai grijă suficientă de tine. Privește atent în adâncul tău și vezi ce poți face pentru tine. Îndrăznește să schimbi ceva.

Dragostea POATE dura o viață

Una dintre cele mai eronate credințe despre iubire este aceea că nu mai credem că ea poate dura veșnic. Că nu e pentru totdeauna. Desigur, fiecare relație poate avea momente și momente. Asta e farmecul vieții în 2. Luptele ne ajută să învățăm și să creștem. Împreună.

Este vital, astfel, să credem și să ne aliniez cu adevărul acestei realități pentru a o atrage și a o trăi.

Aceasta este și magia vieții… să crezi în bine și să te străduiești să creezi cea mai frumoasă viață posibilă!

Convingerile devin realitate

Convingerile noastre ne creează propria realitate. Ce alegem să credem este ceea ce ne și influențează rezultatele. Dacă alegi să crezi că ești plictisită în propria-ți viață, atunci aceasta va deveni realitatea ta. Dar, dacă crezi că iubirea de sine și aprecierea sunt posibile, ei bine, atunci acestea vor deveni noua ta realitate!

Citește și: Călătoria spre iubirea de sine: Tu ai învățat să te iubești pe tine?

Surse: Medium, Today, MindBodyGreen

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân