Crezi că femeile frumoase au lumea la picioare? Te înșeli!

  • Publicat:
Crezi că femeile frumoase au lumea la picioare? Te înșeli!
Crezi că femeile frumoase au lumea la picioare? Sursa foto: shutterstock

Oamenii cred că frumusețea este un privilegiu. Că femeile frumoase nu muncesc, au o viață semnificativ mai ușoară decât altele, că totul li se așază așa cum doresc doar cu un zâmbet.

Credem că frumusețea e sinonimă cu siguranța de sine și cu fericirea. Ce nu știe multă lume însă… este că, de cele mai multe ori, frumusețea e sinonimă cu pericolul și amărăciunea.

Femeile frumoase au parte de atenție încă din copilărie

În anumite societăți, fetele frumoase sunt o comoară care trebuie exploatată cât mai mult cu putință. Multe dintre fete sunt măritate de mici, „vândute” celor ce „dau” mai mult, ajungând astfel în relații disfuncționale la maturitate, abuzate și complet nefericite.

Femeile frumoase au parte de sex, dar nu și de… dragoste

Toți bărbații le vor! Pentru o noapte, pentru palmares sau din orgoliu. Cu cât ești mai credulă sau mai idealistă, cu atât riști să cazi în plasa bărbaților neserioși. Frumusețea, în acest caz, poate aduce cu sine și o doză considerabilă de ghinion.

Femeile frumoase nu au prea multe prietene

În timp ce bărbații nu vor decât să se laude cu o nouă cucerire superbă, celelalte femei o urăsc din start! Tha’s the way it is!

Dacă arăți bine și te îmbraci bine, ești din start catalogată greșit. Dacă te mai simți și bine în pielea ta și ai curajul să îmbraci rochia aia mulată care îți complimentează formele, ești o femeie ușoară fără îndoială.

Dacă ai grijă de tine, de felul în care arăți, te simți și etc, ești mult prea egocentristă și centrată pe tine.

Și ce atragi în toate aceste cazuri? Ei bine, invidie, bârfă, judecată… și lista poate continua.

Femeile frumoase sunt judecate NUMAI după aparențe

Nu după rezultate, nu după performanță și nu după intelect. Nu. Dacă arăți bine în cămașa ușor decoltată, nu ai nicio șansă să fi văzută ca o persoană muncitoare sau capabilă. Ești doar frumoasă și atât. Trebuie doar să zâmbești și… să nu deschizi prea mult gura în rest.

Femeile frumoase nici măcar nu se consideră astfel…

Da, ai auzit bine. Poate părea contraintuitiv, însă multe femei superbe nu sunt conștiente de felul în care arată. E dovedit stiinfic faptul că cele mai frumoase femei sunt și cele mai neîncrezătoare.

De la top modele și până la femei de rând, majoritatea femeilor frumoase au insecurități, au mereu ceva de schimbat la ele, vor să fie plăcute parcă de toată lumea.

Citește și: Studiu: Ce văd femeile când se privesc in oglindă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân