Femei, iubiți mult și fără teamă! Iubirea trezește la viață!

De teama de a fi rănite, de teama de a suferi, de teama dezamăgirii multe femei renunță la ideea de a iubi și a se lasa iubite.
  • Publicat:
Femei, iubiți mult și fără teamă! Iubirea trezește la viață!
Femeile nu trebuie să se sacrifice pentru alții la nesfârșit! Foto: Shutterstock

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, în presă și pe rețelele sociale s-au postat milioane poate miliarde de mesaje de aprecierea și încurajarea pentru reprezentatele sexului feminin. Prin pântecul și brațele femeii trec și au trecut toți oamenii de pe mapamond. Femeia are rolul sacru de a da viață. Nu în fiecare clipă, și nu în fiecare colț de lume însă, femeia este respectată și multe din drepturile ei încă necesită legalizare la nivel global. Cu toate acestea,  Iată mesajul unui psiholog pentru femei.

”Dragă Femeia să iubești mult și fără teamă, căci iubirea ta trezește la viață, hrănește și înnobilează. Cu cât oferi mai multă, cu atât iubirea ta se înnoiește pe sine, ca izvorul dintr-o fântână. Să te iubești și prețuiești pe tine mai mult decât orice, căci atunci când tu ești bine cu tine și te hrănești cu iubire, devii un releu de armonie și echilibru pentru cei din jurul tău” este de părere Valeria Vârlan, psiholog și psihoterapeut integrativ acreditat european.

Mamele extenuate nu sunt de real ajutor copiilor și celor dragi

Multe femei, unele dintre ele mame își pierd vitalitatea și strălucirea interioară căci de ani de zile se neglijează pe ele și oferă cu generozitatea timpul și energia lor celor din jur, copiillor. ”Femeile nu trebuie să se mai sacrifice, căci bucuria și starea ta de bine este de fapt ceea ce îi hrănește pe cei dragi” a explicat psihologul. Pauze pentru reîncărcarea bateriilor, cultivarea pasiunilor și chiar timp pentru făcut nimic sunt necesare chiar dacă aveți copiii de crescut, manageriați companii.

Sexualitatea și cultivarea plăcerii – surse inepuizabile de energie și vitalitate

Unele femei renunță mult prea devreme la viața sexuală. Fie din cauza unor traume nerezolvate, fie din rușinea că nu au corpul perfect, fie din cauza unui partener abuzator, fie din cauza unor boli, a depresiei, fie din lipsa unui partener pur și simplu neagă ani de zile nevoiele sexuale ale corpului și psihicului lor. Și mai mult decât atât, starea orgasmică poate fi atinsă prin o mulțime de activități care îți fac plăcere!”Femeie, să savurezi din plin viața. Să trăiești orgasmic fiecare clipă, să faci dragoste cu universul în fiecare zi, căci orgasmul este mai mult decât un moment sexual, este o stare de a fi în fiecare clipă – îndrăgostită de viață” a mai menționat Valeria Vîrlan.

Valeria Vîrlan, psiholog și psihoterapeut integrativ, acreditat european, foto Ioanid Apostol
Valeria Vîrlan, psiholog și psihoterapeut integrativ, acreditat european, foto Ioanid Apostol
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân