Ela Crăciun, mamă a 3 copii: ”Este greșit să intrăm cu totul în relația cu copiii și să uităm de partenerul nostru”

„Eu și soțul ne gândim să mai avem un copil!” a declarat bloggerul de parenting, mamă a 3 copii.
  • Publicat:
Ela Crăciun, mamă a 3 copii: ”Este greșit să intrăm cu totul în relația cu copiii și să uităm de partenerul nostru”
Ela Crăciun, blogger de parenting, vorbește despre importanța cultivării relației cu soțul, foto arhivă

Una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România, Ela Crăciun, specializată pe parenting, vorbește despre cât de important este ca pe lângă relația sănătoasă și armonioasă pe care o construiești alături de copiii tăi, să nu neglijezi relația cu tatăl copiilor. Omul alături de care clădești familia are și el nevoie de conexiune doar cu tine, iar relația trebuie menținută vie.

CSÎD: Ela, cum este să fii mamă a 3 copii?

Ela Crăciun: Este cel mai minunat lucru de pe Pământ. Nici nu îmi imaginez viața fără copiii mei. Cu toate că este greu, este solicitant, cu ajutor poate fi totul foarte frumos, iar eu nu pot concepe viața mea altfel. De foarte multe ori, eu și soțul meu ne gândim, atunci când îl vedem pe Nicho, mezinul nostru, care este în continuare cel mai atașat de noi, să mai facem un copil. Este o experiență superbă care de cele mai multe ori ne dorim să dureze pentru totdeauna.

Atracția, respectul, iubirea, timpul de calitate – vitale pentru menținerea vie a pasiunii

CSÎD: Cum ai reușit să menții vie relația cu soțul tău?

Ela Crăciun: Eu și soțul meu avem o relație foarte frumoasă. Chiar acum câteva zile aveam o discuție pe această temă și spuneam că noi după atâția ani de când suntem împreună, ne iubim foarte mult în continuare. Simt că mă atrage și el îmi spune același lucru. Cred că succesul unei relații ține foarte mult de gradul nostru de implicare. Eu de exemplu mi-am spus mereu că trebuie să fac lucruri pentru relația noastră, așa că am ales să investesc în aspectul meu și să pun mereu energie în relație.

Ela și soțul ei doresc să plece și singuri în vacanțe

CSÎD: Ce faceți doar pentru voi?

Ela Crăciun: Ieșim împreună și vreau să revenim și la obiceiul nostru de a pleca în vacanțe doar noi doi, fără copii, ceea ce făceam înainte de venirea pandemiei. Este greșit să intrăm cu totul în relația cu copiii și să uităm de partenerul nostru. Contează tot ce facem, chiar și lucrurile foarte mici și mărunte: mesaje cu scurte declarații și aprecieri, gesturi de afecțiune care țin vie relația și îi arătam partenerului că este important pentru noi. E musai să facem lucrul acesta. Așa cum ai vrea să fii tu tratat de partener, așa ar trebui să oferi tu în relație și vei vedea că toate aceste acțiuni se vor întoarce.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi
Editor - Mădălina Drăgoi
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ... citește mai mult
Recomandare video
Acneea: cum apare, cum o influențează hormonii și ce soluții există