Mama eroină – de ce e dăunător să fii una? Explică Ela Crăciun

Ela Crăciun, blogger de parenting și autor demontează mitul mamei eroine în noul său E-book.
  • Publicat:
Mama eroină - de ce e dăunător să fii una? Explică Ela Crăciun
Ela Crăciun, foto arhivă

Aflată la cel de-al treilea tiraj al cărţilor sale de succes,  ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun e hotărâtă să schimbe mentalitatea multor mame şi oferă în noul său e-book ,,De la SOS Mama la ZEN Mama” un set de reguli şi alternative sănătoase pentru a face faţă celor mai mari provocări.

,,Cred că mamele au nevoie să înveţe cum să se protejeze, în primul rând de toată mentalitatea învechită care se transmite încă la noi din generaţie în generaţie. A fi o mama bună nu înseamnă că trebuie să fii deprivată de somn sau că trebuie să te abandonezi complet, să renunţi la toate activităţile care îţi produc plăcere. Asta este de fapt reţeta pentru dezastru. A fi o mama bună înseamnă a fi o mamă echilibrată, o mamă fericită şi asta se obţine numai prin propria ta investiţie în tine”, a declarat Ela Crăciun despre mitul mamei eroine, un mit pe care îl demontează în totalitate în noul său E-book.

5 specialiști în sănătate susțin mamele și copiii

Un manual de instrucţiuni pentru proaspetele mămici, ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama” este un e-book care cuprinde informaţii obţinute de la specialişti în domeniu, în frunte cu medicul primar neonatolog Dr. Alina Ilici, medicul specialist pediatru  Dr. Irina Antonescu şi medicul specialist dermato-venerolog Dr. Gabriel Balcangiu, iar echipei care a contribuit la furnizarea unor preţioase informaţii i se adaugă şi asistent-şef Neonatologie Adriana Florică, precum şi psihoterapeutul Ana Maria Paveluc.

Printre temele abordate de către Ela Crăciun în acest volum electronic se numără: setarea unor obiceiuri sănătoase pentru nou-născut, identificarea corectă a nevoilor, pregătirea copilului pentru somn şi depăşirea stărilor de anxietate şi depresie postnatală. De asemenea, alte subiecte sunt: ce fac când ajung cu bebelușul din maternitate? ”cum știu că bebelușul e bine?”,”ce fac dacă are febră?”, ”cum îi fac baie bebelușului?”, ”cum gestionez temerile de manevrare a bebelușului?”, ”cum trec peste depresie și sentimentele de neputință?”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”