Cele 3 tipuri de iubire pe care le experimentează (aproape) orice femeie în viață

  • Publicat:
Cele 3 tipuri de iubire pe care le experimentează (aproape) orice femeie în viață
Sursa foto: pexels

Probabil că ai auzit și tu de teoria celor 3 iubiri din viața unei femei. Cu atât mai mult cu cât ești femeie. Aceste 3 tipuri de iubire te vor ajuta să crești ca femeie, ca structură și îți vor creiona personalitatea. Dar hai să aflăm mai multe despre asta! 

Cele 3 iubiri prin care trece (aproape) orice femeie

Prima formă de iubire – relația perfectă, cea în care simți că nimic rău nu se poate întâmpla

Această formă de iubire o vei experimenta foarte tânăra fiind, cel mai probabil încă de pe băncile școlii. Va fi acea iubire pură, inocentă, în care totul va fi roz și în care vei simți că totul este posibil.

Vei râde copios, vei experimenta lucruri minunate alături de partenerul tău și te vei distra ca mai mult niciodată. Cu toate acestea, nu vei rămâne în acea relație. Maturizarea, poate distanța sau chiar aspirațiile care de cele mai multe ori nu vor fi comune te vor distanța de iubitul tău. Iar acesta nu va fi un lucru rău. Ba dimpotrivă! Acest fapt te va ajuta pe tine să descoperi mai multe despre propria persoană și să evoluezi în direcția dorită. 

Citește și: Sfatul psihologului: 6 semne ale adolescentului îndrăgostit

Cea de-a două formă de iubire – relația karmică, cea cu adevărat dificilă din toate punctele de vedere

În general, a două iubire pentru majoritatea femeilor este una toxică. Este acea iubire care îți arată și părțile mai puțin plăcute ale unei relații, ale unui om. Această iubire va fi un ciclu pe care îl vei tot repeta. Va fi acel gen de relație on & off. Cu fiecare ruptură, vei avea remușcări. Te vei gândi că nu ai făcut suficient, că partenerul te va aprecia mai mult de data aceasta, că poate o nouă șansă va veni și cu schimbarea mult așteptată. Iluzii. Dezamăgire. Frustare. Acest roller coaster te va consuma. Vei simți că ai pierdut timp, energie, sentimente.

În realitate însă, nu ai pierdut nimic. Toată această experiență face parte dintr-un proces de învățare. Doar datorită acestei experiențe, vei crește și vei învață să te alegi pe tine.

Citește și: Dragoste autentică sau iubire toxică: în ce fel de relație te afli?

Cea de-a treia și cea mai implinitoare formă de iubire – relația autentică, cea care nu credeai că există

Cea mai importantă formă de iubire, cea pe care nu credeai că o vei începe niciodată. Atunci când te vei aștepta cel mai puțin, această iubire va apărea din senin! Și totul va capătă sens. 

Va fi atât de natural, de frumos. Te va scăpa de temeri. Vei porni cu dreptul, fără niciun soi de așteptări. Și vei sfârși fericită și împlinită. Vei deveni cea mai bună versiune a ta! Aceasta va fi iubirea adevărată. Și va duce către angajament, familie, cămin. 

Citește și: 5 semne care arată că ți-ai găsit deja iubirea vieții

Surse: posh.com, lovewhatmatters.com, timesofindia.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân